• Droljo
    31.9k

Ma to je netko israo na snetu jučer i netko od kolega prenio ovod. Koje novine su se upecale?
  • građanin
    131
    buraz kaj on igra još na toj razini da ga ovi grudaju sa desecima milijuna godišnje? Ono malo kaj sam ga gledao se činilo kao da se sprda i igra kako i koliko mu se hoćemali M

Čovjek je hakirao sustav.

btw... svaki put kad vidim da je došla nova obavijest u ovaj thread, srce mi poskoči u nadi da je netko spomenuo Kovu. :grimace:
  • Fan
    2.8k
    Vezano za Bjelicu gdje možemo imati 100 različitih mišljenja, ali...
    Ja se kod njega sjećam samo zadovoljstva kad god je Dinamo igrao.
    Sjećam se garda, sjećam se da nikad nije bilo ovako mlako i pičkasto kako sada izgledamo.
    Bilo je teških tekmi protiv slabijih ekipa gdje smo nekad znali minimalno pobjedit ili kiksat, ali sjećam se da je to bilo nakon naših 30 udaraca na gol i opsade protivničkog gola.
    Da se razumijemo, sigurno se desila koja da smo možda i bili nemoćni, ali nikad u kontinuitetu, jednu-dvije ako smo zaredali loše, nakon toga uđemo u formu od 10 tekmi gdje smo bogovi i nitko nam ništa ne može.
    I to je doslovno sve što tražim. Trud, zalaganje, smisao na terenu.
    Zato Kovu više ne mogu smislit jer ovakva igra Dinama mi je skroz odvratna, a znam da nisam sam, čak bih rekao da mu je većina navijača okrenula leđa.
    E sad, ako smo došli do faze da se i navijače nešto pita... jer budimo realni, nije ovo samo jedna kriza nakon koje će sve biti super, nije ovo samo loše razdoblje, ovo je Kovin maksimum. A znam da Dinamov nije.
  • Mr Anderson
    22.1k
    ako smo došli do faze da se i navijače nešto pitaFan

Ne može se navijače pitati o kadrovskim rješenjima u ekipi, bilo igračkim, bilo trenerskim. Kud bi nas to odvelo?
  • Brusa
    4.3k
    ti nisi baš pratio pretprošlu sezonu, jel?
  • Fan
    2.8k
    Kad se radi o ovakvoj ogromnoj količini nezadovoljstva (valjda se možemo složit s tim?) prema jednoj osobi, zašto ne?
    Ja se slažem s tim da nije demokracija sad da ja, ti ili netko treći radi kako mu je volja i da ima pravo na to. Demokracija je što smo izabrali Bobana da vodi Dinamo, prosto rečeno. Ali ne bi li nas ipak trebalo barem uzet u obzir kad je većina složna da Kova nije za Dinamo?

ti nisi baš pratio pretprošlu sezonu, jel?Brusa
    Ajd molim te, pretprošlu sezonu uopće nema smisla ikoga ocjenjivati u tom kompletnom shitshowu u kojem je klub bio. I pod Bjelicom je Dinamo bio izgubljen, ali barem je ispravno detektirao kako su igrači za k (što je Boban i potvrdio čistkom), da ne pričam koliko je bodova uzeo u LP sa tom skupinom razbijenih igrača. Da je tad Boban bio u klubu, dajem ruku u vatru da bi on taj period preživio, da bi i Jakir preživio prije njega, koji su daleko veći stručnjaci od Kove.
    Svaka čast Bobanu što drži leđa Kovi, al svaka čast jer je čovjek od riječi očito, ali, kako je netko već napisao, kladi se na krivog konja, a samo Dinamo ispašta zbog toga.
  • Mr Anderson
    22.1k
    Ali ne bi li nas ipak trebalo barem uzet u obzir kad je većina složna da Kova nije za Dinamo?Fan

Ne bi nas trebalo uzeti u obzir, ni pod koju cijenu. Budimo realni, 80% navijača nema baš nekog pojma o nogometu, odnosno o vođenju momčadi i kluba u cjelini, a svima je zajedničko to da reagiraju impulzivno. Da se navijače pita, Mudražija bi bio neizostavni član prvih 11 i kapetan, a trenere bi mijenjali svaka dva tjedna. Malo karikiram, ali u principu je tako. Imamo situaciju u Splitu gdje se navijači (i to manjina) petljaju u sve sfere kluba, pa je u klubu stalno kaos.
    Navijači su tu da bodre ekipu, plate ulaznicu, popiju na šanku i onda kad dođu izbori okrenu palac gore ili dolje za rad uprave.
  • Fan
    2.8k
    Da se navijače pita, Mudražija bi bio neizostavni član prvih 11 i kapetan, a trenere bi mijenjali svaka dva tjedna.Mr Anderson

Razumijem da karikiraš, al sam 100% siguran da većina ovo ne misli.
    Za ove dolje si dobro rekao, MANJINA drma stvarima, a većina ih se inače želi riješit, al to je sad off topic.

Ne znam, čini mi se na kraju da nemamo pravo iskazat nezadovoljstvo, tj imamo, al džabe.
    Velim, legitimno je da se pojedince ne pita jer tu onda nema nikakvog reda, al kad se više manje svi slažemo oko nečega, to bi trebalo uzet u obzir.
  • Brusa
    4.3k
    lajk za cijeli post osim ovog dijela:
    Da se navijače pita, Mudražija bi bio neizostavni član prvih 11 i kapetanMr Anderson

U prvih 11 da,ali kapetan ipak ne :wink:

@Fan naravno da navijače ne treba ništa pitati o tim stvarima
  • Str1nger Bell
    3.9k
    Sjećam se garda, sjećam se da nikad nije bilo ovako mlako i pičkasto kako sada izgledamo.
    Bilo je teških tekmi protiv slabijih ekipa gdje smo nekad znali minimalno pobjedit ili kiksat
    Fan

Najveca razlika je u izjavama nakon meča.

Kovačević spominje kako se dobro treniralo, ali krivo trčalo, a Bjelica je indirektno prozvao neke igrače i oni su znali da su svoju šansu propustili hodanjem po terenu.
  • NitkoBitan
    38.8k
    Ne znam, čini mi se na kraju da nemamo pravo iskazat nezadovoljstvo, tj imamo, al džabe.Fan

Pa imas clanski dan i izbore. Mozes i doc na utakmicu te zvizdat, psovat i prozivat sve redom. Da tipkovnica diktira stvari ne znam koji to klub na svijetu ne bi imao prosvjede protiv trenera i uprave.
  • Eduardo
    30.7k
    Demokracija je što smo izabrali Bobana da vodi Dinamo, prosto rečeno. Ali ne bi li nas ipak trebalo barem uzet u obzir kad je većina složna da Kova nije za Dinamo?Fan

Ovo citirano je veće sranje od onog što sam ja napisao o Oršiću kad je prvi put došao u dinamo... mislio sam da će se to teško nadmašiti, ali hvala ti što si uspio.
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    Ali ne bi li nas ipak trebalo barem uzet u obzir kad je većina složna da Kova nije za Dinamo?Fan

Gdje je slozna? Ni na forumu se ne mozemo slozit a kamoli da pokusamo nesto javno organizirat sto bi neko uzeo u obzir. Najbolje da ce uprava citat zonu i fb komentare
  • Sajla
    23.9k
    Bennacer u novom dresu

• NKDZ86
    9.6k
    Prvi put čujem za taj al žirafa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.