građanin
buraz kaj on igra još na toj razini da ga ovi grudaju sa desecima milijuna godišnje? Ono malo kaj sam ga gledao se činilo kao da se sprda i igra kako i koliko mu se hoće — mali M
Fan
Mr Anderson
ako smo došli do faze da se i navijače nešto pita — Fan
Fan
Ajd molim te, pretprošlu sezonu uopće nema smisla ikoga ocjenjivati u tom kompletnom shitshowu u kojem je klub bio. I pod Bjelicom je Dinamo bio izgubljen, ali barem je ispravno detektirao kako su igrači za k (što je Boban i potvrdio čistkom), da ne pričam koliko je bodova uzeo u LP sa tom skupinom razbijenih igrača. Da je tad Boban bio u klubu, dajem ruku u vatru da bi on taj period preživio, da bi i Jakir preživio prije njega, koji su daleko veći stručnjaci od Kove.ti nisi baš pratio pretprošlu sezonu, jel? — Brusa
Mr Anderson
Ali ne bi li nas ipak trebalo barem uzet u obzir kad je većina složna da Kova nije za Dinamo? — Fan
Fan
Da se navijače pita, Mudražija bi bio neizostavni član prvih 11 i kapetan, a trenere bi mijenjali svaka dva tjedna. — Mr Anderson
Brusa
Da se navijače pita, Mudražija bi bio neizostavni član prvih 11 i kapetan — Mr Anderson
Str1nger Bell
Sjećam se garda, sjećam se da nikad nije bilo ovako mlako i pičkasto kako sada izgledamo.
Bilo je teških tekmi protiv slabijih ekipa gdje smo nekad znali minimalno pobjedit ili kiksat — Fan
NitkoBitan
Ne znam, čini mi se na kraju da nemamo pravo iskazat nezadovoljstvo, tj imamo, al džabe. — Fan
Eduardo
Demokracija je što smo izabrali Bobana da vodi Dinamo, prosto rečeno. Ali ne bi li nas ipak trebalo barem uzet u obzir kad je većina složna da Kova nije za Dinamo? — Fan
Fatos Beqiraj
Ali ne bi li nas ipak trebalo barem uzet u obzir kad je većina složna da Kova nije za Dinamo? — Fan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.