• d-Zg
    44
    Nekako sam dojma da svi u klubu, ali svi od reda, znaju da nije dobro i sve to vide, vjerujem i da čitaju što se piše po netu, a možda i ovdje, ali Boban fura tu svoju ideju i želi je pokazati dobro, možda i plemenitom, a s druge strane nadam se (doista se nadam) da i sami igrači, kao i trener sa stručnim stožerom vide da to sve na terenu nije dobro pa onda zapravo dolazimo na sve one tekstove ovdje koji se ponavljaju kao papagaji da je to ili trenutno stanje ili onaj maksimum, što zapravo i jest problem ako je to maksimum, od bilo koga, to nije više dobro ni za HNL.

Činjenica je da bi velika većina naših igrača u Hr vrlo rado igrala u dinamu i kad netko dođe, najprije misli da mu je to najbolja odskočna daska, odnosno izlog, ali to sad izgleda da je izlog razbijen, a daska nasapunana i imaju/imamo problem.

Poštujem odluke vodstva u svakom segmentu, jer smatram da se doista gleda dugoročno, ali opet, kratkoročno je isto bitno, kao i lokalno, a ne samo Europa kojoj se teži.
    LP je cilj, potreba i nešto što puno donosi klubu, ali za to treba raditi, boriti se na svim poljima i nastojati popraviti što nije dobro, a evidentno je, vjerujem i svima u klubu kako sam i započeo ovaj post, da tih pomaka nema, tek poneki bljesak i to je to.

Svi mi ovdje što pišemo, pišemo jer nam je stalo do kluba, a isto tako vjerujem da je i u klubu ekipi stalo do kluba i da će sve biti opet dobro, kako to obično i bude na kraju svega, ali da nam nije drago vidjeti ovo stanje i ovakav dinamo... nije... i zato toliko pišemo, raspravljamo, a i posvađamo se u tom žaru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.