• Jaro
    12.7k
    ma Jakir je nebitan zapravo - nego to - trpljenje neceg sto stvarno ne funkcionira u nadi/vjeri da ce eto - profunkcionirat... To mi nejde u glavu i kod prica da se Jakira istrpilo ili da se trpa Kovu istrpit...
    Dinamo u HNL ima status i pozciiju Bayerna u njemackoj - i jbg - ako doma kasljuca je katastrofa i neoprostivo, a pravi sud je Europa...
  • ElDorado
    14.7k
    Toliko je besmisleno pisati kaj bi bilo da je bilo ili kaj bude ak bude i spike siguran sam da bi tako nilo ili tako će biti.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Objasni onda kako istrpit trenera,ne gurnut ga niz stepenice kako kažeš,iako vidiš da ne ide....a u isto vrijeme moraš osvajat prvenstvo,ganjat rezultat,igrat europu jer od toga živimo.Sad zamisli nauštrb razvijanja trenera,da ne budemo prvaci 2 godine zaredom,ne moram ti pisat dalje šta bi bilo..
    .
  • Crni72
    265

Ne kažem da nećemo biti prvaci. To bi trebali i bez trenera. Isto tako vjerujem da ćem u sljedećih 10 godina najmanje 7-8 puta biti prvaci.A šta bi bilo da 2 godine zaredom ne budemo prvaci? To prepuštam tebi da razmisliš. Vjerovao ti meni ili ne, sunce bi i dalje izlazilo i Zemlja bi se okretala oko njega. I da, veći dio nas bi dalje navijao za Dinamo. Ak nevjeruješ pitaj recimo navijače ManU...
  • IceMan
    4.5k
    Al ljudi moji, od 14 utakmica mi smo samo jednu odigrali dobru 90 min ove sezone, i to kući protiv Žalgirisa.

Nije problem izgubit u Opus Areni, izgubit će mnogi pa i mi na koncu još bodova.

Al problem je taj da protiv Istre, Gorice i Osijeka u tri utakmice mi svega složimo 2 akcije. Dvije prave šanse. Gotovo da ne kreiramo prilke po utakmici.

Ne može mi nitko reći da nemamo najkvalitetniji kadar u ligi i to debelo, igrači su odgovorni, al ja ne vidim kak mi možemo dalje napredovat s tim trenerom.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Poštedi me floskula o osvajanju prvenstva bez trenera,također mi nismo Man Untd,nit je Kova Sir Alex Ferguson
  • Common Sense
    1.6k
    U suštini, gledajući s vremenskim odmakom, mi smo imali zaista nekoliko vrlo kvalitetnih trenera s kojima nije bilo ni najmanje strpljena i koji su zaista letjeli nakon prvog podbačaja ili neke nesmotrene izjave. Odlučilo se taj začarani krug presjeć i konačno stat iza jednog trenera i dat tom treneru pravu, istinsku šansu, što treba svakako pozdraviti. Osobno čvrsto vjerujem da je jedino dugoročni kontinuitet u nogometnom svijetu jamac stabilnosti.

Međutim, srž naših aktualnih problema ne leži u samom konceptu davanja podrške, već u gorkoj spoznaji da je ta prijeko potrebna šansa dana – krivoj osobi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.