• Danko
    3.5k

Meni se čini da rus nije u planovima našeg stratega.
  • Ivan0302
    2.1k
    ma Rus ako ne bude u prvoj baš nam se loše piše, nije da je Rus sada Iniesta, ali nama treba vezni red s njim radi obrane.
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Hapoel dobio svoju ligašku tekmu 2 0
  • rokikaciga
    18.3k
    Znaci pod mus ovako inace cemo izginut na terenu u tranziciji

Kotarski
    Gale Sergi Scott MPV
    Misic
    Lisica Stojke Kravcov Ivanusec
    Beljo
  • fakin
    6.2k
    Nema nikakve teorije da ce kovacevic u euro tekmi staviti ovog rusa u prvi sastav
  • rokikaciga
    18.3k
    Znam...a Zajc ce nas kostat gola jer vise nije igrac za europu...
  • Danko
    3.5k

A bilo bu ovak:

Kotarski
    Valinčić Sergi Scott MPV
    Misic
    Lisica Stojke zajc hoxha
    Beljo
  • fakin
    6.2k
    Da, isti sastav kao protiv osijeka jedino beljo, osim ako ga opet pol sata prije tekme ne uhvati mucnina
  • mali M
    10.5k
    Da, isti sastav kao protiv osijekafakin

Stari moj ne protiv Osijeka nego identičan sastav već dvije godine... Ja sam siguran da mi nemamo plan/taktiku B ili C, dapače siguran sam da nemamo ni A, nego se ide ponavljanjem sto puta iste stvari pa će se valjda jednom kockice posložiti
  • Zagreb1992
    3.8k

Znači zato kaj vrijedimo više po TM-u mi ćemo ovo lagano dobiti ? Logika ti je kao i uvijek na razini
  • Navijač Dinama
    12.9k
    Mene ne bi začudilo da dobijemo Hapoela recimo.

Problemi koji se iz tog svega stvaraju i problemi sa kojim se susrećemo od vremena još Jakirovića i objedavanja Dinama po Konferecijskoj ligi, pa preko Bjelice i prošle sezone Kovačevića su idući:

1.) Taj što onda ćemo se napatit za istu tu pobjedu protiv Lokomotive za vikend.

2. )problem vezan i koji izvire iz toga prošlog je kao i unatrag pomenute tri sezone, taj da smo isto tako i onaj period dok nismo vrknuli iz Europe igrali baš toplo-hladno, odnosno dvije utakmice u tjednu, što očito dosta ovog igračkog rostera ne može nažalost iznjet dvije utakmice tjedno, a rotacije su nam nužno potrebe nekad. Zašto ne posežemo za istim, nisam stručan i pravna osoba, ali tu je problem aktualnog trenera Kovačevića.

Nastavno na ovo drugo, tek kad smo riješili svoje učešće u Europi i sa punim i jedinim fokusom na HNL smo i ligu okrenuli u našu korist kako i ono pod Jakirovićem, tako i prošle sezone(ove godine) pod Kovačevićem i tu se samo nas i isključivo samo nas pitalo za istu. Pod tercetom Bjelica- Cannavaro- Perković nismo, no i ta je sezona puna anomalija i više nesreće i "once in time" nego učestalosti.

3. )Glavni problem svega ovoga nije nužno trener, odnosno nije on jedini, u ovom slučaju i slučaju prošle sezone Mario Kovačević(da se razumijemo, ne mislim osobno da je trener za Dinamo po nekom gledajući prosječnom(većinskom) i realnom očekivanju i standardima navijača, niti ga branim, niti ga želim napadat, jer sve o njemu što sam imao napisat napisao sam nakon Genka) nego čak neka vrsna psihologija + još važnija fizička priprema igrača, a tu očito imamo dosta problema od počevši
    a) (ne)kvalitete igrača(pojedinaca) kroz već 3 godine.
    b) kao i da imamo problem sa fizičkom pripremom što ide na dušu trenerskom stožeru i ne rotiranju ove, ali i prošle sezone

4.) Mislim da u smislu odrastanja ove ekipe kroz Europu nismo ni stepnicu pomakli prema naprijed, nego da smo čak i stangirali i vratili se stepenicu unazad.
    Te da bi nam i ove sezone protiv Sunderlanda, AZ-a, Rennesa i Leverkusena moglo biti školica nogometa kao i protiv Lillea, Betisa i Celte i Mittydylanda, a da ćemo za bodove protiv Hapoela, Anderlehta, NEC-a i Sturma morat ipak propišat krv da izvučemo neke bodove, nešto za što bi prije dvije sezone garantirao da uzimamo u rasponu od 8-12 protiv ove druge četvorke, te evenutalno 1-3 boda protiv prve četvorke, sa nažalost ovakvim rosterom, cijelom ovom zbrkom u i oko Kovačevića, njegovim taktikama, neuljevanjem povjerenja, trenutnom formom igrom nekih određenih igrača i kvalitetom stožera pa i samog Kovačevića, nisam nikako siguran, te bojim se da bi ovo mogla bit jako grdna europska sezona.
  • Guinness
    3.4k
    Slična panika na forumima bila je i 2018. pred prvu utakmicu sa Hapoelom na Maksimiru, nakon što smo odigrali 0:0 protiv drugoligaša Sesveta na Maksimiru.

Par dana poslije petarda HBS-u u prvoj službenoj utakmici sezone u kojoj smo izborili proljeće nakon 49 godina.

Ne sumnjam u pobjedu i dobar start EL-a, kakva god nam igra bila taj dan.
  • Masto
    2.3k
    Jel se zna zašto je oršić nestao?
  • CerealKiller
    855
    Ne znam ali ako Kovi kojem gori pod petama igra Hoxha koji je u lošoj formi onda mogu misliti u kakvom je stanju Oršić.
  • Masto
    2.3k
    mislio sam da nije ozlijeđen il neki drugi problemi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.