• Masto
    2.3k
    Paggini se spustio u svlačionicu
  • Paggini
    98.5k

Ma Goda je u kurcu sa virozom, neće se on vraćati do vikenda sigurno.

Pričao sam s Kovom, sve je u redu i 100% sam siguran da se ide s ovom postavom. Lagamih 0:3 i 90% manje postova na Zoni, ne znam šta ću na poslu čitat u četvrtak i petak :cry:
  • Noel
    24.7k
    Paggini se spustio u svlačionicuMasto

Igrači su se požalili na forum, pala je kvaliteta rasprave.
  • Masto
    2.3k
    Gale na beku krilo lisica
    Lijevi bek vinlof krilo ivanusec jel ja to mirišem trojku iza i dva wing backa dok ivanusec ide u sredinu
  • IvanS
    575
    Koja god postava da bude, krilni igrači i veznjaci trebaju pojačati povratnu trku i početi raditi taktičke prekršaje.
    To će biti dovoljno za početak.

Uz to smanjiti sarkastične geste prema sucima i protivničkim igračima i time NE dobivati glupave žute kartone i eto opet napretka.

A ako uz to jedni drugima budu podrška umjesto prigovaranja? Jaooooo, dominacija.
  • Matija1711
    64
    Po meni jako vazna utakmica i zbog samopouzdanja ekipe a i Kovacevica,potencijalni x ili poraz on bi mogel letjet. Mora se ovo dobit makar i jedva.
  • austrijanac
    13.8k
    Nakon onakve predstave u subotu, koja je po meni najslabija predstava ikad u Bobanovoj eri, ne znam na cemu se moze temeljit ikakav optimizam.

Sretno svima koji idu. Nadam se dobro rezultatu barem u Europi napokon.
  • Mr Anderson
    22.1k
    Po meni jako vazna utakmicaMatija1711

Nemoj zezat
  • Paggini
    98.5k
    koja je po meni najslabija predstava ikad u Bobanovoj eri, ne znam na cemu se moze temeljit ikakav optimizam.austrijanac

Onaj Vukovar u Vinkovcima je bio značajno gori od ovoga, ali ovo mi je recimo druga najgora doduše dosta iza tog Vukovara.

Taj Vukovar je jedan jedini put u životu da sam ugasio utakmicu prije kraja
  • CISCO
    625
    Kova care povedi nas u Frankfurt.
  • NKDZ86
    9.6k
    ja ću reć kao iskusni forumski zgubidan, dragi naš treneru, dragi naš Kova: nedajte se, imate podršku s tribina, uz vas smo, trgnite momčad i nastavite gaziti hnl i u europi bit bolji nego prošle sezone, znoj, suze i krv hoćemo!

dinamo, dinamo!

(adimini, ne brišite poruke podrške!)
  • NitkoBitan
    38.8k
    Kova care povedi nas u Frankfurt.CISCO

Nije proslo dugo od toga da idemo u Frankfurt do toga da mozemo dobit ili slucajno ili nekog nizeligasa. Istina je negdje u sredini :joke:
  • hardek
    12.9k
    Onaj Vukovar u Vinkovcima je bio značajno gori od ovogaPaggini

Tamo si barem mogao tražiti opravdanje u kriminalnom terenu i lošoj rotaciji igrača. Ovo si igrao na najboljem stadionu i terenu u Hrvatskoj sa cijelom odmornom ekipom - Beljo
  • Dudu
    3.5k
    Imamo veliku prednost. Kažu da je travnjak na razini treće/četvrte lige, a mi trenutno imamo igru za tu razinu, lagana 3 boda :cool:
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.