• Olmic
    6k
    Raspitao sam se kod izvora jer sam se nadao da ovo kaj Olivari prica da nije istina, ali nazalost Boban ne razmislja o smjeni niti malo iako pojedini ljudi u klubu ne razmisljaju isto, ali zna se tko vuce poteze. Tako da nek nam bog bude na pomoci…
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Source is he made it the fuck up.
  • Mali dioničar
    20.5k

Ma šalim se, Frank igra s 3 otraga i ne pomaže mu ni to kao ni činjenica da ima nula bodova u ligi.
  • Masto
    2.3k
    plot twist ne sluša kova bobana nego boban sluša kovu
  • Zvonkec
    653
    Ovoga puta nije bilo sastanka s trenerom ili stručnim stožerom, već s tri iskusna starija igrača: Josipom Mišićem, Mihom Zajcom i Scottom McKennom.

Oni jesu kapetani ali u bilo kakve razgovore s igračima o all hands on deck trebalo bi uključit najbolje igrače, a to bi trebali bit stojke i beljo, boban priča da stojke mora bit vođa i odlučivat tekme ali ne pokazuje mu da je vođa. Neznam kak bi reagirao ali moguće da bi ga više odgovornosti dovelo na tu višu razinu jer sad je 100% emocija 0% odgovornosti a trebao bi bit vođa na terenu. Tretira ga se kao mladog talenta sa 23 godine a on je prošlo proljeće bio najbolji igrač ispred belje i mišića. Beljo je trenutno jedini igrač koji je zadržao, čak i digao formu od proljeća i glavni je igrač dinama. Zajc i mckenna prvo sebe moraju u red dovest da bi mogli drugima neš pametovat. Ali tužno je da opet sastančimo. Opet boban stavlja leđa za kovu koji nemože sam bez da ga za rukicu boban vodi
  • NORTE
    27.2k
    Ne pada mi ma pamet nijedan trener, koji je normalno zaposlen bez da je vlasnik kluba il slicno, a da ima toliku potporu i zastitu uprave kluba. Papogotovo kad se uzme u obzir o kakvom trenerskom imenu se radi, de facto nikakvom.GeneralNapoleon

Lik je poslušnik i kao takav je ciljano doveden, dinamo mu je vrhunac karijere, nikad više neće bit ni blizu klupe tako velikog kluba.

Unatoč jednoj od težih kriza kluba ostavljen je i na kraju je ponovio Jakirovo proljeće, čak i bolje od toga je odradio.

Zvone je tvrdoglav, vjerojatno ga želi ostavit do kraja sezone.

Bojim se da on nikad ne bi doveo Bjelicu ili takvo neko ime za trenera.
    Iako je lik dokazani berač europskih bodova.

Ne znam je li uopće istina da je Boban dao ponudu Rieri, navodno da ni ne želi stranca.

Jedno je sigurno, Kova je unatoč svim logikama i dalje trener dinama, jer je Boban taj koji odlučuje kako će bit.
  • Olmic
    6k
    boban priča da stojke mora bit vođa i odlučivat tekme ali ne pokazuje mu da je vođa.Zvonkec

On nikad nece moci bit voda jer je za njega Broz lumen, a to sve govori…
  • Thor
    4k
    Problem koji je ocit kod trenera su te pozicije igraca kao i sami igraci koje ubacuje u igru. Neki su stalno unutra. Drugi rijetko dobiju priliku. Kada ju i dobiju to su minimalne minutaze. A onda kada i odigraju nestanu prakticki.
    Ne razumijem problem sa Galesicem. Decko ulazi u minimalnoj minutazi, a odlican je. Bori se za taj minimum minutaze.
    Radeljic od kad je dosao (nemojte me drzat za rijec) odigrao dva puta. Vinlof nije bio na tapeti,Goda stalno igra,onda odjednom Vinlof ne izlazi iz igre (meni je mali odlican i bolji od Gode ali Goda sad statira u kuruzi) Orsa nije u najboljem stanju ali i on ce ststirat u kuruzi uskoro. Almena nakon Osijeka sigurno isto tak. Filipovic je bio prvi golman. Neve nigdje. Odjednom Neva prvi svaku. Valincic svaku igra. Rus odigra cijelu tekmu nema ga vise na vidiku...i tak.
    Ne kritiziram sad i ne navodim koji je igrac bolji ili losiji niti ih ne usporedjujem medjusobno.
    Govorim samo o toj nekoj nekonzistentnosti, nepovjerenju u igrace, ne imanju nekog kontinuiteta.
    Nece igrac kojeg si doveo biti bolji ak sedi na klupi 4 tekme i ne das mu priliku da igra.
    Sve u svemu ne razumijem te postavke i tretiranje igraca i minutaze.
    Meni je to sve kaoticno i lose. Nisam trener,ne kuzim se u trenazne procese i to sve. Jedino kaj vidim je da igraci koje imamo nazaduju i sve su losiji.
    A i mi smo isto ko navijaci u k.nemamo strpljenja istrpit neke pogreske igraca nego ih na prvu teramo odma van iz kluba.
    Sve u svemu nis ne kuzim vise i zalostan sam na to kaj se dogadja.
  • prefontaine
    10.9k
    Imamo 3 dobra trenera u povijesti svemiraDroljo

Osvaldo Ardilles, Mario Kovačević, ali nikako ne mogu dokučiti tko je treći?
  • ElDorado
    14.7k
    Stvarno bi molio da ne stavljate ovdje linkove na članke Ivice Mede svjetskog glupana. Najozbiljnije.
  • mali M
    10.5k
    sve se slažem.. problem je očit u treneru.. sve što si napisao stoji, a meni je samo dokaz da nam trener radi stvari stihijski i populistički, a ne iz znanja i plana... Majke mi ako on ne čita potajno Zonu pa stavi Kravtsova kad svi drukamo za to, pa stavi Galešića kad svi drukamo za to, al onda ih klupira za idućih 5 tekmi... Totalno nespreman za ovu razinu... On je trener kao i svatko drugi prosječni trener, majstor kad ide sve po loju, a kad zaškripi pogubi se...
  • NitkoBitan
    38.7k
    Kaze jedan na drugom forumu da je iz prve ruke cuo kako igraci ne zele odlazak trenera, odnosno da nije istina da ga se "busi".

Ne znaci da je vjerodostojan izvor, ali ono, ako se tu ponovi neka laz sto puta zakaj se ne bi malo zacinilo lazima i iz drugih izvora.
  • Thor
    4k
    ajd da se to i ja konacno u necem slozimo :lol: :ok:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.