• Sibirski plavac
    10.1k
    Pozdrav ekipa.

Moje pitanje je, što mislite, jednog dana kad ode Kova , hoće li ijedan trener u budućnosti imati ovoliko kredita i da će ga se ovoliko čekati da "naučimo pouke iz prošlih utakmica"?
  • T90d
    3.3k
    Nadovezati ću se na kolegu sa pitanjem o Prevljaku, je li se za taj iznos od 800 000€ nije mogao pronaći mlađi napadač, vjerojatno bolji. Je li bi Brodić bio bolja i jeftinija opcija za HNL i odmaranje Belje?
  • crophantom
    7.6k
    Pitanje za @Kvasina, ako je istina da je gotovo od prve minute bio cirkus između Sergija i Valinčića na terenu, a nemamo razloga sumnjati obzirom na kaj liče, jel vrijeme da jedan ili oba završe par kola na tribinama kao primjer ostalima da si probleme riješavaju na trningu/u privatno vrijeme, a ne na tekmi ili cemo ih i dalje nagrađivati sigurnim mjestom startera?
  • DiddyGuela
    6.9k
    Pozdrav gostu i jedno pitanje za njega.

Koja je logika iza dovođenja Aleksa Stojakoviča iz Lokomotive za odstetu od 750t€ u trenutku dok je isti dugorocno ozlijeđen?
  • hardek
    12.9k
    Pozdrav svima i dva pitanja za Kvasinu. Pogledam često 8_24 pa sam upoznat s činjenicom da si prijatelj sa Kovom. Moje pitanje je, iskreno, da li misli da bi ekipa trebala u globalu (ne sad u ovom egzaktnom trenutku) trebala izgledati bolje? Dojam je da je Kova dosegnuo svoj plafon jer isti problemi koji su postojali prije 12 mjeseci postoje i danas.

Drugo pitanje je da li zna šta se događa s Oršićem? Nemoguće je da je Hoxha neupitni starter kad čovjek nema 2 dobre utakmice u zadnjih 6 mjeseci.
  • tp1997
    3.4k
    s činjenicom da si prijatelj sa Kovomhardek

Nastavno na ovo, moje pitanje: Koliko je zapravo Kovačevićevo trenersko znanje? Provodi li on vrijeme radeći na sebi kao trener, prati li trendove u današnjem nogometu, čita li štogod o radu drugih trenera? Koliko i kako komunicira s igračima i stožerom o planu igre i pripremi utakmice? Ukratko i da sažmem, je li on uopće taktički i trenerski potkovan?

I ako je odgovor ne, što u klubu misle da on ima kao "faktor X" koji ga čini trenerom za Dinamo?
  • Crni86
    24.5k
    Koja je to tocno dodatna vrijednost koju Mario Kovacevic daje ovoj ekipi? Atmosfera? Taktika? Razvoj i vjera u mlade igrace? Nesto drugo? Nista od navedenog?

Zamolio bi da svatko od vas navede najvaznijih 5 karakteristika/vrijednosgi za koje bi po njemu trebao imat trener Dinama. A onda za svaki prokomentirajte da li nas trenutni trener posjeduje tu karakteristiu/vrijednost.
  • DinamoMeđimurje
    2
    Mislite li da će Valincic opet startat protiv hapoela?
  • hb1
    928
    Mislite li da bi Niko Galešić, ne samo za sljedeću utakmicu nego općenito, trebao dobiti poziciju u prvom sastavu pod bilo kakvu cijenu?
  • Blå blixt
    10
    Zna li netko zastobse malol Mikicu ne daje sansa?ono protiv Hajduka,pojeo je Rebica. Ako mali valja,istrpi ga koju tekmu za HNL, a Galesica na stopera. I mislim da MORAMO igrati sa Kravtsovom i Misicem nazad i Stojke u vezi sa njima. Misic ne moze sve sam da zatvori,a Zajc ne moze da mu pomogne. Za vrijeme Olma,Baturine….Misic je uvijek imao radnu 8-icu Ademija.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube