• deda
    48.4k
    Dobar dečko jako, sutra ćemo ga gledati protiv naše dvojke.
  • Orc123
    17.1k
    Opa, iznenađenje je "mali". Jako vižljast, spretan i okretan za tu visinu. Idealan kandidat za dovest ga u Dinamo 2! Postenog centarfora ni nemamo u 2. Ekipi, a ovaj bi bas bio jebena nadogradnja. S obzirom na njegove fizikalije i po prikazanom finom nogometnom tehnikom bilo bi steta da ga se propusti dovesti sada kad jos ne vrijedi puno.
    Pod hitno ga uzeti i staviti u 2. Ekipu i za par godina imamo novog Belju.
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Kaj se desilo s Stafanom Bajčetićem? Mali je bio baš razvikan, a vidim da sad vrijedi samo 4 milje i da je prešao u Celtu koja ga je odmah bacila u Celtu B…Znam da mu je to matični klub, al mislim da njega treba pratiti, mali još ima vremena postati odlična 6-ca.
  • Omake
    21.2k
    od zadnje četiri godine, dvije i pol ozlijeđen.
  • Hrc-Vg
    1.4k
    A jebi ga…Šteta
  • Kujtim Shalla
    11.9k
    https://www.transfermarkt.com/ovie-ejaria/profil/spieler/337284
    28 godina ,pozicija 6,8, i 10 a može igrati i lijevo krilo. Prošla.sezona u oviedu, igrao i za Rangers , Liverpool, Sunderland frajer se nudi preno Linkin,transferfri igrač :lol: kad već dajemo utočište polomljenim ovog bi se moglo i koristiti haha
  • joesimunic
    607
    Lijevo krilo i zamjena za Mišića u jednom! :love: :starstruck:
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    590
    Danijel Šturm, Slovenac, čudo tekma jučer protiv Lensa. Prvi gol, bomba lijevom, drugi bomba desnom. Jak, visok, pokretljiv, čini se zanimljiv. Vrijednost po TM 2,5 mil.
  • Dudu
    3.5k
    Danijel Šturm,Bicikl Arbera Hoxhe

tek ga dovela Slavia ovog ljeta, platili ga 4 milijuna eura, tako da nerealno.
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Rekao bi da je opcenito nerealno da dode igrac koji se dokazao iz kluba koji ima slican limit, ali visi platni razred.
  • CastAway1986
    6.6k
    Luka Vrbančić ne samo danas nego otpočetka sezone igra jako dobro ,uzeo bi ga već na zimu.Pokazao našim veznjacima kako se igra u oba smjera , pomaže obrani a usput i stigne u kontri zabiti ! I za kraj ono najvaznije ,naše dijete i veliki DINAMOVAC
  • Kujtim Shalla
    11.9k
    Ovo je brutalna tekma Vrbe samo da nastavi ovako i da ga ozljede zaobiđu. Naklon do poda. Meni je i centarfor danas odličan
  • Omake
    21.2k
    Nevjerojatna utakmica, pogotovo defenzivno
  • Kareem
    18
    Rober Klauss(41), inače za trenera sam ili Španjolac ili Nijemac jer Njemačka liga iznimno je kombinitorna, a Španjolska taktički posložena.

Trener Dunajske Strede od ove sezone 8 pobjeda,2 remija i 1 poraz. Remi i poraz 6:0 od Twentea u kvalama za EL. Ekipu mu čine i poznata imena Giorgi Gagua koji je imao dres Istre te Žan Trontelj iz Gorice.
    Primijetio sam ih zbog toga što su ušli u formu te jednostavno uništavaju protivnike te u zadnjih 6 utakmica imaju gol razliku 22:2. Ikona te ekipe odnosno njihov Beljo je Amaar Ramadan i njega bi se moglo isto postaviti tu na scout službu ako već nije.

Inače prije vodio mlade uzraste Leipziga, Nurnberg te Rapid Beč s kojim je bio u četvrtfinalu Konferencijske i gdje je trebao proć da mu igrač drugu tekmu koju su igrali kod kuće pri 1:0 za njih ukupno dobije crveni i to vodictekmu u drugi smjer.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.