• DiddyGuela
    6.9k

A tetci su recimo Zonina zamjena za "Mamicevce" jer je taj izraz postao kaznjiv pa eto sad odjednom imamo tetke i svi su tetci.

Zanemari.
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    za mene su tetci vise ljudi koji komentiraju a ne znaju nista. Tipovi zasto mudrazija ne igra bobane odlazi radi nepravde prema mudrom
  • DerHerrKool
    1.9k
    tetci su recimo Zonina zamjena za "Mamicevce"DiddyGuela

Naravno da nije, niti blizu.
  • dumitrumitu
    2.1k
    Danas sam na kavi slušao tetke kako se žale što Mudražija ne igra jer bi pod Bilićem mogao dobiti šansu u reprezentaciji.
  • GOAT
    9.3k
    Tko su tetci?The Undertaker

Likovi 40+ koji gledaju Dinamo samo kad se igra liga prvaka, vole Mudrog kao rodenog sina i misle da Olmo jos uvijek igra kod nas i naravno #nekadjebilobolje
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Znači Zvone je očito odlučio poginuti skupa sa trenerom??? Pa koji je njemu K? Ovo sad je isključivo i samo do ega, jer ne vjerujem da je Zvone toliko slijep ili glup...
  • Zg123
    4.7k
    Los prijelazni rok sa losim trenerom. Sta moze poci po zlu? Saznat cemo u narednom periodu
  • VolimDinamoOo
    662
    Neugodno sam iznenadjen odlukom da Kovacevic ostane još...

U šoku sam vise nego nakon ovog poraza
  • Sibirski plavac
    10k
    Neugodno sam iznenadjen odlukom da Kovacevic ostane još...VolimDinamoOo

Lako to što ostaje, nije ni bilo očekivano s obzirom da za dan dva je već nova tekma, pa još jedna i onda tek duga pauza. Veći je problem ovo da "otkaz nije bio niti će biti tema".
  • VolimDinamoOo
    662
    Ne znam sto bih rekao. Razumijem da se ne treba trenera tjerat nakon jednog poraza, ali veci problem od samog poraza je igra koju nemamo.. Nisam vidio nista ove sezone sto bi mi dalo optimizam
  • Kareem
    5
    Stvarno Zvonetu ni upravi nebi ništa zamjerio osim nekih transfera, ali ovo sa trenerom je stvarno. Inače ljudi Zvonetu zamjeraju što odlazi na Sky komentirati, a zaboravljaju da radi u Dinamu za dž. Ne bih čak nitu jednog igrača komentirao dok je pod ovim trenerskim magom.
  • don
    21.6k
    znači po ovoj izjavi, ako izgubimo protiv Hapeola i Lokomotive Kovačević je idalje trener.

pa u kojem jebenom filmu to može na dobro izać? Probudite me iz ove noćne more. Ovakve izjave ne očekujem ni od petoligaškog kluba. Netko mora ovo demantirati i ublažiti koliko toliko ovakve izjave.

srozavanje imena Dinama se izgleda nastavlja u europi.
  • GeneralNapoleon
    2.7k
    Ove navodne izjave iz Olivarijevog clanka su me vise ogorcile nego utakmica.

Kao sto don kaze. Znaci ako usere i sljedece dvije idemo dalje? Da potencijalno docekamo derbi na skoljci sa -3 il -6?!
  • InteraGal MGC
    77
    Men je nejasno da ti stroj koji di donosi život daš nekom bezveznjaku.

Npr. Stroj za berbu jagoda,malina,kupina,krumpira, lubenica, visanja i tresanja te ananasa u jednom daš da upravlja netko to ima samo motiku i nista drugo ne zna...to je moja usporedba...gdje vlasnik unistava svoje potencijale...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.