• Kujtim Shalla
    11.9k
    Eto igrači krivi ,nisu gladni ,ispraznili se zbog ne ulaska u ligu prvaka. Kakva crna liga prvaka ,pa Osijek nas razvali sa tri kadeta . Dosta je više izgovora i lažnih obećanja ,ako su igrači krivi, ti ih trenirao valjda,ti vidiš tko je u stanju igrati a tko ne zaslužuje . Tko se zalaže a tko ne na treningu. Valjda ti vidiš momčad. Ali onda priznaješ ono što svi vide a to je da nemaš autoritet . A ni muda da staviš igrače koji su napravljeni i koji se trude
  • Thor
    4k
    Mislim da malo previse dramatiziramo i dizemo tenzije nepotrebno.
    Da ne igramo dobro i da vidi se trenerovo nesnalazenje.
    Ajmo spustit loptu na zemlju:
    -10 mjeseci bez izgubljene utakmice u hnl,
    - +15 od drugoplasiranog
    - dupla kruna
    - europsko natjecanje prosle
    -europsko natjecanje ove godine
    -tek 2.poraz ukupno u sezoni
    ....da igra nije bas nekaj, trenutno, nije.
    Al ajmo malo prestat bas pljuvat i kenjat po svemu i da nista ne valja. Je,danas je bila sramota ali jos je cijelo prvenstvo pred nama,maraton. A i europa.
    Ajmo malo dati pozitive klubu i igracima. Ne, ne mislim da je trener taj trener ali nije da bas mora se po svemu pljuvati. A po klubu i predsjeniku pogotovo.
    Ok ljuti smo ali malo pozitive i kontrole emocija ne bi skodilo.
  • tp1997
    3.3k
    Da, rezultatski je situacija daleko od katastrofalne, to je točno. I porazi su se događali i puno boljim rosterima Dinama, pod puno boljim trenerima, isto istina.

Nije u tome problem. Problem je u tome što postoje preduvjeti da situacija postupno postaje sve gora i gora, a oni po kojima je ova tema naslovljena su, očito, potpuno bezbrižni. I ne misle ništa mijenjati osim ako situacija zaista postane katastrofalna.

I nije samo do trenera, da je bar samo do trenera.
  • Facke
    8.9k

Glej Thor. Ne kenja se po svemu nek je to jos frustracija od prosle sezone. Same kaj mi pocetkem ove sezone zgledame jos gorse. I proslu sme se na pocetku mucili. Ali ovu sme daleke od ikakve razine. Mogli sme glatke spusiti i od Istre i od Gorice. A tu nas je male i sreca pomazila. Denes nije. A ja ko navijac Dinama ocekivam da se pocne delovati. El mi izgledame se gorse i gorse. Ti mislis da bumo ovak osvojili jeden bod v Europe? Ovak dok primame golove ko na trake? Ti velis malo pozitive? Oko cega? Evo pozitiven sam, ceka nas Europska Liga , a unapred znas da bume za kurac odigrali. Bas se veselim.
  • fakin
    6.1k

- Dinamo je ispao od vikinga u kvalifikacijama lige prvaka te je preko Dinama viking prvi put u povijesti ušao u ligu prvaka.
    - Dinamo je 3. u jebenom hnlu
    - Dinamo cijelu sezonu igra potpuno negledljiv nogomet, u 70% utakmica bili smo lošija momčad na terenu
    - u klubu nitko kritički ne razmišlja. užasni smo, a nije kriv trener, nisu krivi igrači, nije kriva uprava, nije kriv sportski sektor. pa tko je onda kriv? odgovornost?
    - gdje su naši mladi igrači iz akademije u prvoj momčadi? zašto im se ne daje prilika da igraju?
    - danas u prvom sastavu od 11 igrača 7 su stranci. rezultat? 2:4 od nikad goreg osijeka, kojemu su u par tjedana i tovari i rijeka utrpali 4 komada, a prije 3 dana segesta 3.
  • Kareem
    5
    možemo tako i za 8 mjeseci nije sve tak crno prvaci smo 19 puta u posljednjih 21 godinu.
    Igrali smo EL to je bio cilj.
    Beljo ima 30 golova i 10 asista.

Ajmo malo od početka sezone, Thun prolazak na nevjerojatnu glupost njihovog stopera inače za 5 godina nebi probili obranu koju u švici i EL trpa tko hoće kad hoće, ali dobro ajmo biti pravi navijači ( ne mislim na tebe) Dinama i srati za Hajdukov prolaz protiv Rakowa. Viking kod nas odigra 0 i doma nas realno odere skroz kroz naše greške, a ni Viking nije neka ekipa uvjeren sam da bi im Bayern ubacio minimalno 8 s obzirom kako ispadaju u obrani, a naši to ne znaju iskoristiti.

HNL generalno neću komentirati utakmice protiv donje četvorke(Loksa,Gorica,Rudeš, Slaven) jer to ti ekipa na 1.5 promila treba dobiti. Istra ekipa također ne postoji, veze nema, izvlačimo x. Gorica nas drži zadnjih 20 minuta u neizvjesnosti, koliko god srao ja po Oršiću i nekim pojedincima u toj utakmici trener od Oršića zatraži da igra lijevo krilo, desno krilo, osmicu, desetku, ostatak ekipe također ne zna što treba raditi. I dolazimo sada do Osijeka koji nas preskače doslovno svaki duel njihov svako pretrčavanje su brži sve, a uz to naša veza ponovo ne postoji, trčanje kao na nasipu( nemam čak problem sa tim), ali odigravanja duplih paseva te branjenje istih na razini ekipe koja prvi put igra zajedno.

To je 5+1(prva Thun) utakmica od 12 natjecateljskih, tako da to i nije baš pretjerivanje nego dodir realnosti. I nitko to ne govori jer mrzi Kovačevića, Lisicu(ja), Hoxhu(ja također) nego jer želi dobro za svoj klub.

Također po transfer roku se može srati ovo ono, ali ja sam uvjeren da je kvaliteta trener tu da mi nebi ni spominjali tko je došao, a tko ne, a kada je situacija gusta tada se propitkuje svaka odluka pa tak i transferi.
  • Thor
    4k
    I ja sve vidim jednako kao i vi. Igra nije dobra. Rezultat nije bas katastrofican. Ne igramo LP i ok. Ne igra ni Milan ni Benfica ni Juventus ni Lion ni Celtic i kaj sad. Igramo odlicno EL natjecanje. Da slazem se da treba puhat na hladno da sve ne ode u pm. i da treba kritizirati da se poboljsa. Ali ne treba ici u krajnosti i da nis ne valja. Kolko got mi kenjali rezultat je jos tu, dojam nije najbolji ali dajmo priliku kao prosle godine da se i dojam zajedno s igrom i rezultatom popravi. Znam,ide nam na zivce i on i sve. Ide i meni ali znamo da ga predsjednik nece smijeniti bar sigurno do polusezone. Ajmo onda bar biti malo pozitivniji i dobronamjerniji i ne ga bas hrackat i omalovazavat.
  • Kareem
    5
    pa ja bih prvi pohvalio da je nešto dobro, a jučer je bio dobro samo Kotarski i neću ga kriviti za onaj izlet. Samo pogledajte minutu prije toga Kotarski izvodi nešto daje Kači loptu na Kaču naskaču trojica, a nigdje nikome da doda isto tako Vinlof za tu grešku nema nikoga čisto dodavanje svi čekaju loptu, mogli su doć kod mene i čekati sa mnom, a ne pomoći suigraču jer što bi pomogli.

vezano za akademiju i strance pa ne može ti akademija odmah izbaciti neke top talente iako mislim da bi više njih trebalo makar sljedeće sezone dobiti šansu kao aktivne druge opcije pa neka ti prva ekipa bude Real Madrid, a druga Rudeš kad spojiš to sa dobrim trenerom će uzeti sve, a i europi biti konkurenta. Vezano za strane igrače kakve veze ima je li strani ili naš, kaj ako Vinlof napravi grešku tipa ili Goda je neka razlika koje je nacionalnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.