• InteraGal MGC
    77
    Nejasno mi je da Hoxha i dalje ima pristup prvom sastavu, nejasno mi je da Lisica je rotacija...
    Nejasno mi je da Valinčić uopće u razmatranju za utakmicu...
    Totalno suludo je da nam obrana toliko prima golova a Sergi vrijedi kao 15 milja...
    Scott je odličan a toliko golova s Sergiem u paru da je to kao nekad Drpić i Carlos u paru
  • Frizura Robija M
    977
    Logična bi bila smjena u ovom periodu iz razloga što slijedi reprezentativna pauza od 3 tjedna, al pretpostavit ću da bi se to eventualno moglo dogoditi ako u preostale dvije utakmice ostanemo bez pobjede. Novom treneru bi se kiks u derbiju još nekako tolerirao, ali s Kovom neću ni zamišljati do čega bi dovelo i mijenjati ga tek nakon toga je apsolutni poraz svih.

Reprezentativni blok u studenom je dovoljno blizu kraja godine tako da ne treba čuditi ako se ništa po pitanju trenera ne dogodi prije samog kraja polusezone.

Ima tu još jedna varijabla koja se zaboravlja, a to su financije. Jednog će trebati isplatiti, novog debelo platiti, a znamo da ne stojimo baš bajno po tom pitanju. Izgleda da nam preostaje nadati se da će se ekipa sama od sebe posložiti, al obzirom na viđeno od početka sezone naovamo ne sluti na dobro.
  • ElDorado
    14.7k
    Ovaj ima jos desetak placa i nije skup
  • DiddyGuela
    6.9k

A prije svega ne buni se na sjajno odrađen ljetni prijelazni rok. :blush:
    Vrag je u detalju.
  • Mr Anderson
    22.1k
    Welcome on board, Jerko.
  • Guzy91
    23
    Po meni je jos veci problem jer mi nemamo koga dovesti a da je bit upgrade spram Kove.
    Toliko sam frustriran da bi bolje da smo bez trenera ali osim mozda Jovicevica nemamo opcija.
    Ili su skupi a mi para nemamo ,ili nas ne zele.
  • Thor
    4k
    Vezano uz Vrbu,opcenito pa koristim tvoj navod samo.
    Vrbu sam vidio,gledao prvi puta onda u Gajnicama. Koliko je onda imal,ne znam 17g. Ostavio mi je odlican dojam. Da skratim...u dinamu ocito tada iz tko zna kojih razloga nije bilo mjesta za njega kao i za vecinu nasih klinaca ni onda ni sada.
    Nemamo strpljenja za nase klince. Dobijaju prilike na kapaljku i ne trpe se njihove pogreske. Vrba je tipican primjer da s mladim igracem treba raditi i treba ga celiciti i gurati ga i dati mu da igra,da sazrije. Bio je nas "otpadak" kupovali su se drugi igraci,njega slalo na posudbe i jbg.dozligrdilo mu,potpisao je za Osijek. Svakom posudbom i godinom je rastao i sada je standard,a danas je pokazao da je odlican i da je fakin pravi. Imao je on to u sebi ali ga se nije htjelo cekati.
    Nije takvim situacijama kriv samo trener i uprava nego i mi navijaci. Cim klinac napravi neku gresku ili lose odigra odma pljuvanje i galama i j.majke i tome slicno. I mi sami tome pridonosimo. A za novinare da i ne velim.
    Imamo 2.momcad sad. Sad takve guramo tam da se tesu pa bumo videli kaj bu ispalo od toga. No brine me predsjednikova izjava da bas i nema nekih medju njima koji bi kandidirali za prvu momcad. Nisam s time svim odnosom bas sretan.
  • rioda
    18.4k
    Prije svega mislim da prijelazni rok nije dobro i na vrijeme odrađen kako treba. Za mjesec, dva ili šest možda ispadne dobar, ali trenutno nije. Time smo izgubili LP i rješenje za financije. Nisu mi jasni i potezi s Nevistićem, Topićem, Mudražijom... Ljudi su prešli nekoliko promjena u ovih mjesec dana, od otpisanih igrača do važnih kotačića i obrnuto, u doslovno par dana.

Druga stvar, od početka sezone je ekipa u nekoj nervozi i grču. Primjećivao sam na dosta utakmica međusobnu nervozu između igrača, čak i kad se pobjeđivalo, jednostavno se izgubilo nešto od kraja prošle sezone, kemija nije ni blizu toj razini.

Veza nam je u rasulu trenutno, Zajc je strmoglavo pao, a Mišić očito načet s ozljedom pete nije ni blizu svojoj razini, a sad je došao i poziv za reprezentaciju u nama najgorem trenutku.

Obrambena igra je stravično loša, meni u ovoj standardnoj četvorki izgleda kao da uvijek fali jedan igrač između Sergija i Morisa, očito nisu nikako kompatibilni. Tu nešto treba promijeniti pod hitno.

Krila, uh... Kakav smo ovdje samoubilački potez napravili prodajama Vidovića i Bakrara. Iskreno me ljuti što nam je i dalje Hoxha kao nekakvo prvo krilo ekipe, osim što me neviđeno nervira svojim igrama, dečko se jednostavno ne uklapa u nikakvu momčadsku taktiku. Podsjeća me na nekog igrača na školskom koji misli da je bolji od svih, sebičan je i non stop forsira, pa onda i njegovi suigrači stanu i ne da im se jer nema smisla truditi se.

Optimist sam po prirodi i nikad nisam za brzoplete smjene trenera i slično, ali sad nisam uvjeren da se možemo izvući iz ovog pada bez šok terapije.
  • NORTE
    27.1k
    .hr/sport/clanak/kovacevic-ipak-ne-odlazi-u-dinamu-nisu-zadovoljni-utakmicom-ali-nece-mijenjati-trenera-nakon-jednog-porazmodri-kibic

Kovi želim otkaz u roku od par dana, nakon teškog poraza od jadnog Osijeka više nemam filtera proživljavat ovo svako malo.

EL me s ovim trenerom ne zanima, mi se opasno mučimo i u hnlu.

Hvala i doviđenja.
    Da, Bukurešt ću doživjeti bez emocija, iako bih bio sretan u slučaju pobjede.

Samo ću nadodati da klub zbog svoje neviđene tvrdoglavosti zaslužuje upravo ovo što doživljava.
  • miro
    9.8k
    Meni se bez zajebancije čini da je najveći problem kluba karakter igrača. Pritom ne mislim da su nepošteni ili kukavice, nego jednostavno nisu frajeri, nisu ljudi koji će grist i gurat, a neki su nažalost i malo podkapacitirani mentalno. I nije njima za zamjerit, ali ako si ti dobar motivator i imaš ideju, onda i Forrest Gump može odigrat dobro svoju ulogu - e to Kova nije pokazao da zna
  • crophantom
    7.5k
    ja mislim da imamo bar jednog frajera, samo kaj je stalno na klupi jer su u hijerarhiji stoper i bek koji su trenutno lošiji od njega.
    Tak da ni nemaju neku motivaciju pretjeranu za bit fajteri.
  • miro
    9.8k
    Ma nije ni on, dapače

Neke natruhe liderstva vidim u Mišiću, pa i Zajcu, ali to je sve premalo. I onda kad imaš Kovu koji vjerojatno nikad u karijeri nije igrača stero u kurac...nemre to dobro završit
  • NitkoBitan
    38.7k
    Vezano za vikend na Maksimiru, gdje je tocno planirano da se odigra kosarkaska utakmica, na tartanu kod juzne tribine ili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.