• Jos-Optimus
    13.3k
    Ja prvi nisam negativac, ali mi nismo loši jednu utakmicu, mi nismo izgubili jednu utakmicu, očajni smo od početka sezone, očajni. Igramo sporo, nepovezano, ne krećemo se kao momčad, ideje nema, najbolji pojedinci su totalno pogubljeni (osim Belje koji nas samostalno čupa). Vrijeme je za trenera sa gardom, karakterom i jasnom vizijom igre
  • deki87
    212
    "An army of mice led by a lion is better than an army of lions led by a mouse."
  • T90d
    3.2k
    Boban kaže da su problem pripreme, kad pogledamo Zajca to možemo i potvrditi, lani je došao kasno, nije odradio pripreme sa momčadi i izgledao je puno bolje nego sada.
    Lani je kriza rezultata došla cca mjesec dana kasnije nego ove godine, čini se oko kraja 10mj.
    Svi igrači u momčadi izgledaju slabije nego lani, čak i Beljo koji zabija kao na traci.
    Odlazak Vidovića i Bakrara, netko je napisao da je Vidović potvrdio da je radi trenera, nebi se čudio da je ista situacija sa Bakrarom. Ljubičić je na svom odlasku isto spomenuo trenera, svi ti odlasci su zapakirani na drugačiji način.

Lutanje sa igračima, Galešić (nebi se čudio da zatraži transfer na zimu), od igrača prve momčadi, do žestoke klupe. Nevistić, Mudražija, Topić, od otpisanih igrača, do igrača koji igraju utakmicu za 40 milijuna eura, pa opet otpisani. Lutanje na MAX i onda se svi čudimo kako igrači Osijeka igraju sa više žara i brže dolaze do lopte od nas.

Način na koji igramo, kako izgledamo na terenu, nismo favoriti niti u Bukureštu protiv Izraelaca, ponoviti ću se, do "jučer" smo imali nadu da se možemo potući sa klubovima iz Liga 5, a sad strahujemo od svih protivnika u Europi.

Vrijednost igrača, po trenutnom na terenu, jedino Belju možemo prodati za novce da zatvorimo proračun kluba, Stojković možda, ali bi još netko morao biti uz njega prodan, Sergio ta prodaja ide samo na ime Barcelone, jer da nije od tamo vrijedio bi manje od Galešića.

Kaže predsjednik da ne gleda utakmice, jer ga boli kad vidi teren (ili se uznemiri šta god da je rekao), kako je nama navijačima koji odvajamo naše vrijeme, novce, živce? Je li bitniji on i njegovo zdravlje nego mi, je li to indirektna poruka da ni mi ne moramo dolaziti i gledati ovu muku?

Sve nabrojano je do TRENERA, a i do uprave, tj SD i Bobana koji to još uvijek sve odobravaju.

Slikovito za naš klub, kao da su voditelji našeg Web-Shopa, marketinga i organizacije utakmice, preuzeli i sportski sektor, pa ono što je bar nekako funkcioniralo sad isto kreće u probleme.
  • NORTE
    27.1k
    ČETVRTA sramotna prva polusezona u nizu.
    Za mene je to previše.
    Nikad goru noć u životu nisam imao, razbolit ću se zbog ovoga što dinamo opet radi.

U LP nismo ušli, a u hnlu se opet sramotimo jer druge riječi nema za ovo u Osijeku.
    Poslije pauze gostujemo na Poljudu, ovakvi kao u Osijeku bi u Splitu izgubili sa šest komada u mreži.

Od tri zadnje završene sezone, jedna je završila fritulom, dvije smo spasili ekstra proljećem uz propast konkurencije.

Zvone, tvoj jedini grijeh je trener - ključna figura momčadi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.