• Kujtim Shalla
    11.8k
    Ne znam po čemu je drugi gol njegov ,skida zicer ,šta je trebao uhvatiti loptu. Zadnji je Perez Vilhoff izgubio loptu ,kota je već bio daleko ispred svojih 16,da je mogao bolje reagirati ,jeste ali sad njega kriviti za dva gola smiješno. Naš najbolji ,ubjedljivo najbolji igrač danas ,koliko god to bezveze zvuči
  • Georginho
    923
    Igrač mu ide jedan na jedan na praznoj polovici terena, gdje je trebao istrčati? Skratio je kut najbolje što je mogao a da ga ovaj ne može samo zaobići. Ludo mi je reći da je treći gol ikako njegovtp1997

Da je istrčao stigao bi do lopte prije Vrbančića. S tribine se vidjelo kristalno
  • Masto
    2.3k
    i ja sam imao dojam da bi stigao da je kreno, al do toga ne bi došlo da mišić kao zadnji igrač nije bespotrebno išao na loptu
  • hanibal
    199
    mišiću preslo u naviku
  • Masto
    2.3k
    defenzivno je pao ove sezone nažalost
  • ElDorado
    14.7k
    Ak Miška kronično muči peta nije ni čudno
  • Paggini
    98.4k
    I neka je kiksao, i neka je izletio, ma neka izleti svaki put, pun mi je mrtvi kurac metiljavosti, straha, poluizlazaka pa vraćanja natrag, pa ovo pa ono

Neka si izletio, presretan sam što napokon imamo opet GOLMANA
  • hanibal
    199
    Kontarski je profil golmana kao Union Simon u spanjolskoj, tu i tamo te njegovi izlasci znaju koštati ali jednostavno živiš sa tim rizikom je također znaš da će te nejgovi izlasci u puno više sitacija spasiti, ali 4. gol je gol ekipe a ne Kotarskog
  • Thor
    4k
    a u konacnici nije njegova greska. Bio je na lopti prvi. Mateo ga je zajebo. Trebao je samo ledjima napraviti blok igracu Osijeka i ustopati ga da Kota ispuca. No maknuo se u stranu i jbg.Kotina lopte se odbila nazad od igraca Osijeka i to je to. Da je Mateo samo ledjima usporio igraca nis ne bi bilo. Ovak a jbg kaj je tu je. Kak je bila cijela tekma tak i to. U klinac! :roll:
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube