• Plavi Orao
    25
    Siguran u prekidima, s mozgom i pragmatičan prema naprijed - dobar!
  • hardek
    13.2k
    Ma nije mi cilj bio posrat Mišketa. Više sam htio istaknut kvalitetu Kotarskog koja je stvarno ogromna, pravi trener znao bi ga iskoristiti do maksimuma jer njegova igra nogom ti otvara toliko mogućnosti.

Možda sam se krivo izrazio, htio sam reći da uz Belju ima najveći plafon u ekipi.
  • Jurki
    27.8k
    Veceras jedini koji je zadovoljio. Bil je definitivno nas najbolji igrac i na visini zadatka. Povadil je sve kaj je trebalo. Cestitke na clean sheetu. Mozemo njemu zahvaliti kaj nosimo i taj 1 bod u Zagreb.

Kaj je u kontekstu sporta koji se igra za golove - porazan podatak.
  • Bernard
    1.4k
    tu se slažemo,nadam se da ćemo ga otkupiti,ima svoje mušice ali vrlo dobar.njegove duge lopte su fenomenalne i trebali bi ih bolje iskoristiti.
  • Thor
    4k
    Kota je pogodak za klub dugorocno. Treba ga zadrzati kako got je moguce
  • Endeavour
    723
    Ne sjećam se našeg golmana sa toliko sigurnih istrčavanja. Uhvatio je 4-5 jako nezgodne lopte. Livi na takve nikada ne izlazi. Ovo je ogroman dobit za nas, jer obično primamo glavom unutar peterca.
  • ElDorado
    15k
    Slika i prilika naše momčadi je kada Kotarski primi rukama loptu zaleti se do vrha 16 m i želi što prije nekoga gurnuti prema naprijed, a 6-7 igrača ostane iza njega, lagana šetnjica i pogled u pod. I sad će mi netko reći da je to do igrača a ne do trenera. Kotarski, kako sam i osobno očekivao, vrh. Osobno bolje neg da smo vratili Livakovića.
  • GeneralNapoleon
    2.8k
    Bio sam presretan kaj smo ga doveli i opet me uspio pozitivno iznenadit. Stvarno stroj od modernog golmana.
  • mosad
    3.1k
    Sva sreća da smo doveli ovoga dečka. Inače bi sinoć rezultat bio 2-3:0
    Još je tu novi s amaterima na trenerskoj klupi. Nadam se da će se izolirati od njih i ne slušati ni kelavu ni ostale teletabise, jer ako krene njih slušati i upijati njihovu filozofiju brzo će se uklopit u ovo crnilo
  • d-Zg
    69
    Kod Kote mi je fascinantno vidjeti tu lakoću ispucavanja nogom iz mjesta, onako iz koljena i to dugu loptu.
    I ta istrčavanja na lopte ubačene u 16-erac ili 5-erac.

Da, ima kikseve.
    Kod Osijeka je netko na zoni rekao kod onog pogotka Vrbe, da gdje je Kotarski, zašto nije vani, da bi bio brži na lopti, a onda kod četvrtog gola je bio vani (kao da je čuo kritiku sa zone), istrčao i došao prije do lopte, ali u brzini i padu nema biranja kamo ćeš napucati, a suigrač ti ne blokira njihovog igrača i eto belaja.

Sve u svemu, vjerujem da će biti odličan i da će možda nekada biti (već sad je bio) prevaga na utakmici da se ne primi gol ili da ih primi manje od protivnika, ali tu onda ekipa u terenu mora dati više golova.
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube