• hardek
    12.9k
    Meni je njegov najdraži move kada osoba kojoj treba dodati ne doda, nego napada dvojicu sa svojim pokusajem driblinga. Onda vidi da ne može proći pa se onda okrene i doda osobi kojoj je trebao dodati prije 5 sekundi, ali taj igrač je sada okružen sa 3 igrača i u lošoj poziciji
  • vlatkomarkovic
    4k
    Dobro kaj svi drkate po čovjeku, inače Hoxha je jučer došao u Dinamo pa sad smo svi šokirani…. Na dobar dan je Kvara, na los dan nije za. 1. ŽNL. To je to….

Da može uvijek igrati na svom peaku vrijedio bi 50 milijuna minimum, da igra uvijek loše ne bi živio od nogometa….
  • ElDorado
    14.6k
    Samo kae dobar dan imao prije cca 10 mjeseci
  • cukobalin
    3
    Jednostavno opcenito nedovoljno kvalitetan za Dinamo, a kamo li za startnu postavu
  • Kruno
    1.7k
    Da je valjao kupio bi ga bilo tko.
  • hardek
    12.9k
    Hoxha je igrač s najviše uspješnih driblinga u HNLu. Svaki puta uspješno predribla sam sebe
  • Masto
    2.3k
    Sto mi se kod njega najviše gadi kad dobije takvu loptu u for da mora samo pretrčati protivnika on stane i krene bičikleta
    Nije bilo ponuda za njega pa ga se nije ni prodalo
  • Zg123
    4.7k
    5 miliona su nudili neki klubovi za ovog, sad mozemo jedino 5 miliona dinara dobiti
  • Chomakhidze
    283
    Odbijam vjerovat da smo mi odbili bilo kakvu ponudu za njega i da se njega ciljano ostavilo u ekipi. Vise mislim da nikakva ponuda nije dosla te da je spletom okolnosti ostao. Ako se varam, onda sam debelo precijenio sposobnosti naseg sportskog sektora.
    Mi smo i lani proigrali u drugom dijelu kad se Vidovic vratio u prvi sastav.

Lik je uzasan, sebican, ne zna ili ne zeli kombinirat i odigrat dupli pas, samo glava u pod i goni svoje. Hvala na onih par bljeskova al ja ga nemogu gledat vise.
  • Bernard
    1.4k
    ja dobio info neki dan da niti jedna ponuda nije došla za njega ovo ljeto,jer zašto bi u 10 situacija 11 puta pogriješi,onih par tekmi prošle sezone kad je nešto upiknuo nije bilo dosta izgleda...
  • shameless86
    2.3k
    ovaj čovjek ce me strpati u jednu ustanovu na zapadu grada
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Meni je otužno da ja moram prizivati da igra Nsoki kao junior s jednom utakmicom, samo da ne gledam ovog čovjeka više nikad na krilu. Sa izuzetnim trenerom dobar kao neka rotacija, sa ikim drugim ovo je otužno više...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet