• Masto
    2.2k
    Treba znat rec kad je dosta
    Hoxha hvala na svemu, na gajbi tovarima i rijeci, al na duze staze nema smisla
  • Endeavour
    716
    Hoxha je jedino pravo krilo u klubu. Ako netko može driblingom proći 1 na 1, to je on. Ali da, ajmo ga prodati. Očito je prebrz, treba nam sporije krilo.
  • Jaro
    12.6k
    nazalost cesce igra za sebe nego za momcad, bas kao i veceras...
  • Orc123
    17.1k
    Ponovit cu, nadam se da cemo ga prodati u naredna par dana i lovu preusmjeriti u neko posteno krilo, bar jedno da imamo. U suprotnom ubaciti Nsokija u 1. Losiji ne moze biti.
  • Georginho
    903
    Najsebičniji naš igrač.
  • GeneralNapoleon
    2.7k
    Ne cudi me da ga Kova smeka. Njega sam ubacis, imao plan igre il ne, a on ce uvijek bit jednako koristan/bezkoristan.
  • Omake
    21.1k
    Najgora utakmica jednog krila na Maksimiru u ovom desetljeću.
  • Dzoni
    8.1k
    Ja ne mogu ga više gledat, jednostavno ne mogu. Stvarno hvala na svemu, ali dosta je više.
  • Orc123
    17.1k
    Uzasan kao i kolega mu s desne strane.
  • Fan
    2.7k
    Najgora utakmica jednog krila na Maksimiru u ovom desetljeću.Omake

Lisica i Oršić: "Hold my beer".
  • Zg123
    4.6k
    Ovaj covjek jedino sto zna je zabost se u sredinu s glavom u pod i opalit ko sivonja pa dikod udje dikod ne. Odigrati dupli pas je za njega nemoguca misija, a o ostalim nekim napadackim akcijama di treba upotijebiti malo mozga je misaona imenica za njega
  • hardek
    12.6k
    Najgora utakmica jednog krila na Maksimiru u ovom desetljeću.Omake

Ja ne mogu opisat osjećaje koji se u meni probude kada vidim da lopta ide prema njemu. Za Lisicu znam da će je vratit nazad pa mi ne diže tlak toliko, ali ovaj... 1/10 mu je omjer dobrih naprema loših odluka.
  • Masto
    2.2k
    Orsic, ako smo mogli varelu trpit možemo i nsokija, po potrebi ivanusec lisica i dani ti mogu odigrat lijevo krilo a i stojke je to znao igrat ako baš bude tijesno
    Rješavaj se ovog sto prije
  • GeneralNapoleon
    2.7k

Lisica jos moze bit, valjda, sistemski igrac. Hoxha ni to ne moze. Hoxha je kao stjena u buri. Nebitno je kakve zamisli trener ima, one se samo odbijaju od njega. On je potpuno otporan na bilokakvu takticku igru.

Nebitno na kakav nacin ostatak ekipe igra on ce uvijek igrat isto, a to ce u 9 od 10 utakmica izgledat kao ovo danas. U onoj 10. ce nesto izkemijat sam i zabit.
  • Crni86
    24.2k
    Covjek ubija nasu igru. Pricajte vi kaj ocete, ali on svaki put kad mi i napravimo neki visak, on fino stane da malo pogleda, saceka sve protivnike da se vrate pa onda nastavi igrat dalje.

Ritam igre s njim u prvih 11 ne postoji. Tesko je onda i bunkere probijat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet