• FrodoJePurger
    810
    ne mogu vjerovati da to komentiraš nakon svih obrana u prvom i drugom poluvremenu
  • serbus
    6.1k
    Kotarski me baš zanima gdje je bio na gol Vrbe da nije izletio nego je čekao u 16m? Nije pratio jer smo imali korner, a onda izletiš na centar to su dva gola uz sve kaj je spasio nije ni on imao kod tih izleta dobre procjene.

Ali to je najmanji problem danas. Kad je Lisica najbolji koji uđe nekaj ne valja.
  • hb1
    916
    Nek se ide po Nenu da je sutra navecer u prostorijama.
  • Krizy
    76.2k
    Ovaj Osijek protiv Hajduka i Rijeke ima dva poraza uz gol-razliku 1:8
  • Plavi herc
    7
    Ko bi mogel sad doć umjesto dobrog čovjeka?
  • rioda
    18.4k
    Nemam volje komentirati naše, ali ovo kaj je Vrbančić odigrao danas je bilo teško školovanje naših veznih. Bilo ga je svugdje, baš brutalna utakmica
  • Kristijan992
    826
    Od Rijeke prime 4 komada, od 2. ekipe tovara 4, našamara ih drugoligaš i onda dođu i našamaraju nas... Još nešto, 70 i neka minuta kod onog time puta, Kovačević nešto priča Kačavendi, ovaj ga ne doživljava ni 2%, ovo je izgubljena svlačionica i nema nazad nakon ovog za njega

Edit: ne osjećam se ni ljuto ni razočarano, nego baš jadno i sramotno.
  • dd29
    1.1k

Ne bi me čudilo da zvone pogleda u talijanski bazen kad za to dođe vrijeme
    Ali ne vjerujem da će smijeniti kovu
    Da bar, ali čisto sumnjam, ovo je prvi poraz u hnl-u, sad će europa, ne vjerujem da će mijenjati
  • Archangel
    337
    Neno će ponekad htjeti igrati s 3 u zadnjoj liniji
  • Roky
    215
    Ma dzabe nece ga smjenit
  • Ivan0302
    2.1k
    Ja ne znam šta da mislim, izgledamo na terenu kao da nikada nogomet nismo igrali

Edit: tjedan dana odmora pa koji kurac se gledalo i analiziralo ne razumijem pogledaj igrače naše kod drugog i trećeg gola kakva je to postavka
  • jp23
    4.7k
    Mislim da su to dvije odvojive stvari. Odigrali smo očajno i treba kritizirati što nije valjalo.

Također treba reći da je Andrija 'Zizi' Kmečnjak ogavno stvorenje kojeg treba maknuti sa bilo kakve televizije i javnog života, a ne bi mu škodilo ni tri četiri udarca nogom u jaja, da zaustavimo tu liniju gdje jest.
  • IvanS
    575
    Pa ti kupi majmuna kotarskog umjesto Livija..da je taj kotarski dobar nebi bio u copenhagenuBeowulf112

Ti nisi gledao utakmicu! Pišeš gluposti kao i još neki ovdje.
    Koji klinac je Kotarski kriv??? Čovjek je skinuo nekoliko opasnih lopti i sam on je zaslužan što nakon sat vremena igre nismo gubili i s većom razlikom.

Reakcija kod zadnjeg gola je loša ali nije utjecala na krajnji ishod.
  • hardek
    12.9k
    Mislim da su to dvije odvojive stvari. Odigrali smo očajno i treba kritizirati što nije valjalo.

Također treba reći da je Andrija 'Zizi' Kmečnjak ogavno stvorenje kojeg treba maknuti sa bilo kakve televizije i javnog života, a ne bi mu škodilo ni tri četiri udarca nogom u jaja, da zaustavimo tu liniju gdje jest.
    jp23

Ni ja ga ne volim ali čovjek je danas najnormalnije odradio svoj posao. Isto ovako bi vrištao da smo i mi zabili gol za 4:2 u nekoj europskoj utakmici jer ovo je Osijeku vrhunac sezone kao što su nama europske utakmice.

To što on doživljava vokalne orgazme na Poljudu je drugi par čarapa.
  • Pavinho
    642
    Nemam rijeci za ovaj danasnji cirkus...odvratno
    Prvi put da nisam slavio ni jedan gol
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.