• Masto
    2.3k
    Ma nema stojke s kim odigrat
    Pa ko ne bi izgubio živce kad vidiš onog hoxhu kako guši igru
  • Crni86
    24.4k
    Jednostavno je naletio na puno jačeg igrača i tu priča staje.Zagi

Zagi drag si mi, ali ajde ne seri :smile:
  • miro
    9.8k
    Dobio je žuti jer je sudac više nego očigledno pogriješio u situaciji kad smo povukli kontru. Ne smije si to više dopuštat. Za ovo bih ga kaznio novčano
  • Zagi
    19.1k
    Teren je pokazao svoje.
    Evidentna razlika u klasi.
  • Crni86
    24.4k
    svaka cast vrbi na predstavi, ali vrbu je izbacila ekipa.

Zamjeni vrbi i stojkeru ekipe danas i situacija bi bila skroz drugacija. Danas kod nas nije bilo niti jednog igraca koji je bio bolji od osijekovog. Znaci li to da su svi osijekovi igraci klasa za nase? Naravno da ne.
  • Masto
    2.3k
    nema se njega sta kažnjavati njemu neko od igraca mora znt rec da se treba smiriti nekad i to je to, ima krvi u sebi sto je dobro samo to treba znat kontrolirat
  • miro
    9.8k
    gle, ja ga obožavam kao igrača, ali ako znaš da ti svi jedva čekaju dat žuti, pa jebemu daj se malo smiri, ili se pomiri da ti je turska liga doseg
  • Zagi
    19.1k
    vrbu je izbacila ekipa.Crni86
    Vrba je u direktnim duelima našima oduzeo 4-5 lopti. Dirigirao veznim redom, dijelio opasne lopte u napadu, ekspertno otpustio bilo koji pritisak koji smo probali.
    Te na kraju zabio gol.

To nije ekipa. To je razlika u klasi.
  • miro
    9.8k
    ma sazrio je Vrbančić bez daljnjeg, ali on dvije godine igra bez Mišića iza leđa, dečko je sazrio i podigao klasu, respect
  • Crni86
    24.4k
    sve je to lakse kad imas sigurnost i 9 ratnika uz sebe. Ponavljam Vebi svaka cast i odlicna utakmica, ali ti premisa usporedbe ne stoji. Klasu dokazujes kad uz sebe imas momcad, kad momcadi nema klasu je tesko pokazat.

Objasnio sam i zasto.
    Danas kod nas nije bilo niti jednog igraca koji je bio bolji od osijekovog. Znaci li to da su svi osijekovi igraci klasa za nase? Naravno da ne.Crni86
  • antecacic
    520
    Izgledao je bezvezno jer nam sve izgleda bezezno od početka sezone. Mogu ja opet biti spamer jer sam povezao negativne komentare, ali to je fakt. Manje važno.

Ako je ekipa u downu, teško pojedinac može iskočiti. A ovakvog se posljednjeg downa psihološkog sjećam još pod Kopićevom palicom na Poljudu. Jer nije važan rezultat, moglo je biti 7-2 za ove a da opet vidiš nešto kod nas. Toga danas nije bilo i mali je za to najmanje kriv.
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    vrbancic treba odradit cijelu sezonu ili barem 70 posto sezone. Lako cemo ga.mi povuc na kraju ako bude na razini. 21 godina jos nije odradio sezonu u komadu
  • jedan u nizu
    19.5k
    ma sazrio je Vrbančić bez daljnjeg, ali on dvije godine igra bez Mišića iza leđa, dečko je sazrio i podigao klasu, respectmiro

Decko ima kontinuitet igara.

Pa ne razumijem kako ljudi ne kuze da je kontinuitet najvazniji kod igraca, pogotovo kod mmladih koji se jos razvijaju.

Prevljak je u Istri igrao super jer je bio prvi napadac. Pa ne moze imati ni blizu isti ucinak tu kada igra po 10min.

Vrbancic nije pokazao u dinamu nista jer je igrao svaka 3 mjeseca.

Kao ni Kacavenda u proslom mandatu. Ocigledno mu je pasala posudba u LASK gdje je imao neki kontinuitet i sada igra poluredovito pa je ok.

Mudrazija pogotovo. U Loksi je bio najvazniji i najopasniji igrac. Normalno da ne moze tu biti ni priblizno na istoj razini kada ude u igru jednom u 3 mjeseca.

Cesto kupimo igrace iz HNLa koji u slabijim klubovima igraju dobro, ali zaboravljamo da su tamo uvijek jedni od najvaznijih igraca, a kod nas su samo backup opcije ...
  • Zg123
    4.7k
    Kakvih 9 ratnika Osijek se za opstanak borio prosle sezone a i sad ce biti izmedju 5 i 8 mjesta. Promaseno je pricat ko je bolji i plakat za prolivenim mlijekom, Stojkovic je ocajno usao u sezonu i na treneru je da ga vrati na pravi put samo svima je ocito da Kovacevic to NE MOZE
  • Zagi
    19.1k
    Mijeko još nije proliveno. Ozljeda ga je usporila pa je još uvijek par-sto kilometra od maksimira.
    A kaj se proljevanja mlijeka tiče, treba to zaustaviti na vrijeme.
    Sličnu priču upravo prolaze Sven Šunta, Božkov, Mikić i tako dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet