• Zvonkec
    635
    možda je ovo u nepopularne trebalo ali evo fuzy i jegor budu bolji nego noah i dani nemam neki čvrsti dokaz niti kristalnu kuglu samo feeling
  • bazooka93
    328
    ocekivao sam kantea od njega ali izgleda vise kao yaya toure
  • scooniepenn
    7.4k

To bih prije okarakterizirao kao pausalnu procjenu, nego nepopularno misljenje. Ne znam kako bi itko mogao imati ne cvrsti, vec bilo kakav dokaz za nesto sto ce se dogadjati u buducnosti. Nitko ne zna sto ce se sa svakim od navedene cetvorice dogadjati, koje ce okolnosti jednom ili drugom ici na ruku ili odmagati, kako ce se razvijati i slicno. Kod nekih je uzorak minoran, a Rodriguez nije odigrao ni sekunde. Po pedigreu je Dani najbolja oklada, jer je rijec o ekstra talentu i ako bude zdrav on je igrac koji moze igrati najmanje u klubu razine Coma jednog dana. Fuzy ima ono nesto sto se odmah nakon par utakmica vidi, Nsoki je premalo odigrao da bi se ista moglo reci, ali se vidi da je tehnicki i kombinatorno iznad jednog Varele, a Kravcov bi barem trebao biti koristan klupski igrac.
  • NKDZ86
    9.5k
    Chago vol. 2
  • Matija1711
    58
    Treba Fuzyiju dat drzavljanstvo hah
  • Archangel
    323
    ne treba, vezih igrača imamo najviše.
  • Masto
    2.3k
    mislim da ce sa svojim državljanstvom postići veće iznose nego s hrvatskim
  • Dzoni
    8.2k
    Neće, obrnuto je radi EU papira
  • Matija1711
    58
    slazem se ali ta pozicija sestice nam bas steka.
  • Zvonkec
    635
    pa napisao sam da je to samo mišljenje tj feeling za kaj nemam nikakav dokaz. Ak te zanima zakaj to mislim bojim se danijevog zdravstvenog stanja očito se i boban boji kad je almena tu, nsokiu je izgleda obećana prva momčad i nebu ga se spuštalo u drugu a trebaju mu seniorske minute i učitelj hrvatskog/engleskog tj trebat će mu adaptacija neko vrijeme
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.