• DiddyGuela
    6.9k
    Meni se isto svidio jucer. Djelovao je kao na jednoj od onih youtube snimkama iz Gane. Ne boji se lopte, stalno je u pokretu, otvara se, preuzima odgovornost... bas mi djeluje obecavajuce i spremno na nekakvu rolu rotacije u prvoj momcadi.

Ok, kuzim da je ovo jucer utakmica doslovno protiv amatera ali isto ovo se moglo vidjeti i u B momcadi. Jednostavno se vidi da je navikut na seniorski nogomet a sve ostalo je stvar rutine i odrastanja. Zbilja ga vec do kraja polusezone ocekujem u nekakvoj backup roli u HNLu. Dobar igrac!
  • Dzoni
    8.2k
    Jel postoji neki razlog zašto je on samo na posudbi, a nije trajno kod nas? Bila bi šteta ne zadržati ga, ima ozbiljan potencijal
  • Jurki
    27.7k
    mislim da imamo opciju otkupa ugovora nakon ove sezone.
  • ElDorado
    14.5k
    Posudba samo radi procjene da li je za nas. On se vec nevjerojatno brzo prilagodio i jos u međuvremenu prebolio malariju
  • dzno
    65
    Meni se jako sviđa njegovo primanje lopte i jednostavnost rjesenja. Primjetio sam da u Dinamu B/2/II :lol: a i jucer često prima loptu i odma se tijelom otvara prema prostoru/naprijed/smjeru gdje zeli dodat. Također, rijetko ima preko dva-tri dodira (jucer mala iznimka zbog specificnosti protivnika). Veselim se praćenju njega u drugoj momcadi i nadam se da ce brzo uhvatit kontinuitet i ojacat fizicki.
  • Matija1711
    58
    evo nam prave zamjene za misica
  • badjibadara
    10.7k
    Izraziti dešnjak, ali sa odličnom lijevom nogom. Pogledajte udarac koji je vratar obranio. Odmjereno, jako i prilično precizno. Dečec ima karakteristike modernog nogometaša, samo mu još ojačati muskulaturu i dati što više minuta
  • Filip Međimurje
    1.8k
    Upravo to, baš sam se i ja pred 2 tjedna referencirao na tu snimku i tvrdio da ima ono nešto na temelju snimaka. Sad kad sam ga pogledao u Dinamo II i sad u kupu je baš sve potvrdio iz te snimke. Još da ga vidimo protiv nekoga iz HNL-a kako igra pa možemo lagano sanjati o novom uzbudljivom mladiću u Dinamo. Za sad ga je strašno lijepo gledati na tekmama.
  • ElDorado
    14.5k
    Najvažnije je vidjeti kako će u duelima s jačim protivnicima izgledati. Sve ostalo ima
  • badjibadara
    10.7k
    pa možemo lagano sanjati o novom uzbudljivom mladićuFilip Međimurje

:scream: #nohomo
  • Krizy
    76.1k
    Polako, pustite mlade da se razvijaju pa ćemo vidjeti tko će postati Igračina, tko dio šireg rostera, a tko će sreću morati potražiti drugdje.
  • scooniepenn
    7.4k
    Fuzy me bas odusevio i neka se samo dalje razvija. Mogli bismo dobiti vrhunsku mladu sesticu.
  • Droljo
    31.8k
    Dobro svi velite. Ne smije se žuriti a opet treba mu se dati šansa. Grešaka će biti a igra delikatnu poziciju gdje je pogreška pola gola. Do zime lagano pa ako pokaže da može odmah u prvu!
  • Mr Anderson
    22.1k
    Uspjeti će Fuzy, vidi se u njemu odlučnost još od prve tekme protiv Orijenta. Predispozicije ima, prilagodbu kroz B ekipu će imati, mogao bi prije do minuta u prvenstvu nego neki drugi strani klinci koji su više razvikani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.