• Filip 91
    2.6k
    Milina je gledat Como. Igraju najljepši nogomet uz Barcelonu.
  • Archangel
    323
    Opet nesposobni suigrači uzeli asistenciju Baturine :D
  • Mr Anderson
    22.1k
    Jedino Belgija 2 igrača u prvih 22.
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Slavia s igracem manje opet u vodstvu, nisu se zatvorili, dapace, usao napadac za napadaca
  • ZG plavi 01
    599
    Olise i Davies ne znas koji je bolji gol
  • Ludovic IX
    12.8k
    i dobili kitu na kraju
  • Efes Pilsen
    16.9k
    nevjerojatno... Ponjelo ih prerano..
  • Dzoni
    8.2k

Nevjerovatno koliko se Turci, pogotovo Fener mogu samouništavati
  • Krulek
    1.3k
    Interesantna je izjava Fabregasa da je u zavisnosti od umora njegovih igrača u 2 pol., izmjena kod suparnika i promjene momenta utakmice, prešao na 541 uz kontranapade i da unutar utakmice postoji i nekoliko manjih utakmica koje treba adekvatno pratiti. Nešto bi se moglo i naučiti, a ne držati se određene postave kao pijan plota.
  • dzis
    1.6k
    Como postaje talijanski Villareal.
  • hardek
    12.8k
    Interesantna je izjava Fabregasa da je u zavisnosti od umora njegovih igrača u 2 pol., izmjena kod suparnika i promjene momenta utakmice, prešao na 541 uz kontranapade i da unutar utakmice postoji i nekoliko manjih utakmica koje treba adekvatno pratiti. Nešto bi se moglo i naučiti, a ne držati se određene postave kao pijan plota.Krulek

E vidiš, meni je ovo zapravo jedina loša stvar kod Cesca. Gledao sam Como barem 10tak puta u zadnjih godinu dana i oni ovo konstantno rade, povedu i zadnjih 30 minuta totalno zatvaranje.

Tako su u kupu protiv Intera vodili pa na kraju izgubili, u ligi protiv Intera vodili 0:2 zatvorili se i na kraju izgubili. Protiv Napolija nedavno vode 1:2 dominiraju ih, ali se zatvaraju i onda je opet moglo doći do preokreta.

Po meni, oni toliko dobro igraju da zapravo nema smisla toliko rano zatvarati utakmice. Cesc mi je za sve ostalo 10/10 ali ne mogu razumjeti to zatvaranje utakmica u 55. ili 60. minuti u trenucima kada dominiraju nad suparnikom.
  • Mr Anderson
    22.1k
    Ja pak mogu još razumjeti da se propitkuje stručnost i potezi našeg trenera (iako to rade ljudi koji nisu tri ovce vodili, a kamoli negu nogometnu momčad), ali sad se već propitkuju potezi i stručnost jednog Fabregasa koji radi čuda s ovom ekipom otkad ju je preuzeo. Zona je stvarno čudo ili rasadnik neotkrivenih nogometnih stručnjaka.
  • hardek
    12.8k
    Ti si baš rijetko naporan lik. Ako ovdje nismo da razgovaramo o nogometu koji kurac bi trebali?

Imam valjda 10 postova na Zoni u zadnjih godinu dana u kojima na sva usta hvalim Cesca, ali ne vidim zašto bi bio problem navesti nešto što mi se ne sviđa kod njega. Ili moram tebe pitati da li je dozvoljeno voditi takve razgovore ovdje?
  • Zg123
    4.6k
    dobro i? Koja je onda svrha foruma i pisanja na njemu, ne razumijem? Forum valjda sluzi da izneses svoje misljenje, koja je tvoja pozadina da pises s visoka o svemu i svacemu s 22k postova? Ne vjerujem da si neki nogometni strucnjak kao i svi mi, covjek je napisao kako njemu izgleda Como i sta mu se konkretno ne svidja bez ikakvog pljuvanja i ruznog komentara
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.