• scooniepenn
    7.4k
    Nisam ni morao ici gledati, jako se dobro sjecam kakve su se nebuloze prosipale i gadosti ovdje nalazile. Kolega @Krizy i ja smo bili medju onima koji su uvijek bili na ispravnoj strani. Nismo naravno bili jedini, ali puno je bilo onih u kontra taboru.
  • Droljo
    31.8k

Ja sam mu i nadimak dao. Mimi, skraćeno od mimoza. A šta ćeš, tak je kak je. Bili smo ljuti...
  • Ludovic IX
    12.8k
    ja sam ti davno govorio da će baturina imat veću karijeru od sučića.. možda sam tu pogriješio ali neće imat manju
  • Droljo
    31.8k

Neodoljivo me podsjećao na Kranjčara prije odlaska. Tu sam 'pukao'.
  • Ludovic IX
    12.8k
    imao sam ja svojih bisera - poslije prvog poluvremena dinamo - shakhtar davne 2008-e kad je badelj toliko loš bio da je zamjenjen tam negdje oko 30-e minute, rekao da neće bit ništ od njega
  • Droljo
    31.8k
    Bar priznamo :snicker:
  • Mr Anderson
    22k
    i koja su to forumska imena imala "lijepe" riječi za baturinu. drago mi da im se baturina baš posro po faciLudovic IX

Inače eminentni stručnjaci, ne znam što im je bilo.:lol:
  • DiddyGuela
    6.9k
    Razocaran sam.

Citam i nitko se nije sjetio Škarturine. Vidim Ante Coric je tu.

Inace mislim da sam prvi ja prosro Baturinu. Neka decko igra, drago mi je zbog repke barem.

A Dinamu isto tako nekakav putokaz i prikaz koliko smo mi jos uvijek daleko od ozbiljnog nogometa po intenzitetu, igri, pristupu, treningu. Kod nas ako si dovoljno talentiran mozes laganini trenirat i birat utakmice. U nekom Comu sa takvim pristupom ne bi bio na mapi. Srecom on je sam to shvatio. Ocito!
  • Paggini
    98.3k
    koja su to forumska imena imala "lijepe" riječi za baturinu. drago mi da im se baturina baš posro po faciLudovic IX

Forumska imena :lol: :lol:

Buraz s iznimkom možda deset ljudi, svi smo ovdje većinom jazavci i klošari, doslovno prolistaj bilo koju temu bilo kojeg igrača i vidjet ćeš i gore gadarije.

Isti kojima sad ispadaju bomboni o Mišiću su isti koji su ga pokapali svaku utakmicu kad mu nije išlo, a da o Stojkoviću i Belji ne pričam, ali sve je to u redu naravno, ipak su oni uglavnom bastioni te slobode mišljenja koju mi toksični sektaši gušimo
  • Mr Anderson
    22k
    Inače, primjetio sam da Fabregas svaku utakmicu radi izmjene oko 60. minute i uglavnom uvijek mijenja Batuinu i Douvikasa. Ne znam što Zona Como piše o tome.
  • Crusades
    26.1k
    Ne znam što Zona Como piše o tomeMr Anderson

Bacio bi okladu na "programirane zamjene"

inače, kad smo već kod toga, stvarno ne znam koje pozicije bi se trebale mijenjati u tijeku utakmice kad možeš zamijeniti 5/10 igrača u polju. Stopere ako su ok ne diraš generalno, jednog beka također, Možeš zamijenit oba krila, dva vezna i eventualno špicu.

Kaj bi se trebalo zamijenit da ne budu programirane zamjene? Golmana za špicu?
  • crophantom
    7.5k
    totalno je bezveze vaditi ko je pljuvao kad igrač uspije, ne vadi se kad neko ne uspije pa su u pravu.

Pogotovo na forumu, klubovi promašuju redovito, a gdje neće forumaši, tako da je vaditi nakon 2 godine tko je kaj reko, ko nije reko, pogotovo ak se vadi da se sebe uzdigne, onak, bezveze kak sam reko.

Nece se nikome ko je tvrdio od prve tekme da je Mmaee prevara to vaditi kao neki znak ekspertize.
  • Mr Anderson
    22k
    Kaj bi se trebalo zamijenit da ne budu programirane zamjene? Golmana za špicu?Crusades

Ili ono kad netko napiše...trebao je trojicu nakon pol sata zamijeniti. Odmah ti je sve jasno, rasprava besmislena.
  • Paggini
    98.3k
    totalno je bezveze vaditi ko je pljuvao kad igrač uspije, ne vadi se kad neko ne uspije pa su u pravu.crophantom

Totalno je bezveze pokapati i ponižavati svakog jebenog igrača, oružara, čistačicu i ostale nakon jedne lošije tekme, ali eto tu smo di smo
  • scooniepenn
    7.4k

Taj sam nadimak i zaboravio. :groan:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.