• scooniepenn
    7.4k
    Nisam ni morao ici gledati, jako se dobro sjecam kakve su se nebuloze prosipale i gadosti ovdje nalazile. Kolega @Krizy i ja smo bili medju onima koji su uvijek bili na ispravnoj strani. Nismo naravno bili jedini, ali puno je bilo onih u kontra taboru.
  • Droljo
    31.8k

Ja sam mu i nadimak dao. Mimi, skraćeno od mimoza. A šta ćeš, tak je kak je. Bili smo ljuti...
  • Ludovic IX
    12.7k
    ja sam ti davno govorio da će baturina imat veću karijeru od sučića.. možda sam tu pogriješio ali neće imat manju
  • Droljo
    31.8k

Neodoljivo me podsjećao na Kranjčara prije odlaska. Tu sam 'pukao'.
  • Ludovic IX
    12.7k
    imao sam ja svojih bisera - poslije prvog poluvremena dinamo - shakhtar davne 2008-e kad je badelj toliko loš bio da je zamjenjen tam negdje oko 30-e minute, rekao da neće bit ništ od njega
  • Droljo
    31.8k
    Bar priznamo :snicker:
  • Mr Anderson
    22k
    i koja su to forumska imena imala "lijepe" riječi za baturinu. drago mi da im se baturina baš posro po faciLudovic IX

Inače eminentni stručnjaci, ne znam što im je bilo.:lol:
  • DiddyGuela
    6.9k
    Razocaran sam.

Citam i nitko se nije sjetio Škarturine. Vidim Ante Coric je tu.

Inace mislim da sam prvi ja prosro Baturinu. Neka decko igra, drago mi je zbog repke barem.

A Dinamu isto tako nekakav putokaz i prikaz koliko smo mi jos uvijek daleko od ozbiljnog nogometa po intenzitetu, igri, pristupu, treningu. Kod nas ako si dovoljno talentiran mozes laganini trenirat i birat utakmice. U nekom Comu sa takvim pristupom ne bi bio na mapi. Srecom on je sam to shvatio. Ocito!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.