• NitkoBitan
    38.7k
    Vise banalnih gresaka nego na utakmici Dinama i Gorice.

A ovaj raspali Kolo Muani... PSG ga je platio skoro 100 milijuna eura prije 3 godine, uzas. Momak posvadan s loptom.
  • Hnlovac
    7.8k
    Naravno da je SNSovska crkotina na derbiju izvjesila koreografiju za ratnoga zločinca

I onda kad vidim na zoni da bi nekima bilo svejedno da igraju oni i Hajduk.

Fuj
  • Filip 91
    2.6k
    Hapoel B.S. izgubio od Maccabija 4:1
  • Big Daddy
    1.9k
    Pomeli su ih., 7:22 udarci na gol.
  • Ivdzo11
    11k
    Gattuso na 3/3

Šutalo jos nije upisao minute
  • hardek
    12.7k
    Nevjerovatna situacija na Elche Sociedad. Igrač Sociedada igra rukom i spriječi 2v1 situaciju, iako nije skroz ruka udaljena od tijela i upitna je namjera. Vjerovatno od toga nebi bilo ništa, ali Sociedad iz te oduzete lopte gura kontru i Sučić zabija za 0:3, sada VAR zove suca da pogleda tu ruku jer je to začetak akcije i umjesto 0:3 gol je poništen na 0:2 i igrač Sociedada dobiva crveni karton.

Inače Sučić igra odlično cijelu utakmicu, baš dominira terenom.
  • Crni86
    24.3k
    Krenuo gledaf dokumentarac o Mourinhu. Nikad nisam bio neki veliki njegov fan, ali dosta zanimljivo je za pogledat, pogotovo s aspekta nekog man managmenta. Svakako preporuka.
  • rokikaciga
    18.2k
    odlican dokumentarac. Imas i o Cityju prosle godine...fokus je na Pepu. Malo presturo neke stvari ali isto po meni obavezno stivo
  • Crni86
    24.3k
    uff vec sam zaboravio na to. Nesto sitno sam bio pogledao, morat cu ga cijelog nakon ovog

Ali ovo oko Moua.. kad jedan Lampard nakon toliko godina govori takvim rijecima o tebi. Vidis da bi i dan danas iso u rat za njega. Meni je to fascinantno koliko je psiha zapravo jaka. Slicno kao sto smo mi imali u nasoj zlatnoj generaciji.

Velim nisam nikad bio fan, ali vec nakon prve epizode ga gledam drugacijim ocima.
  • rokikaciga
    18.2k
    Meni su Pep i Mou dva najdraza trenera. O taktici nema smisla govoriti jer na toj razini njih dvojica sve znaju, a i ono sto su zaboravili moze ispuniti nogometnu enciklopediju.

Fascinantno zapravo da na razliciti nacin i metodike postizu da igraci ginu na terenu za njih. Pep vise kroz ljubav i "mekane" motive, dok Mou kao da koristi metode iz Umijeca ratovanja Sun Tzua.

Inace, od trenera koje sam imao mogucnost gledati su mi Ancelotti i SAF pored ove dvojice. Crujffa nikad gledao jer sam se prekasno rodio, ali po utjecaju i pricama vjerojatno i najutjecajnija osoba u nogometu ikad.
  • KtcGoat
    7.6k
    sad nije ponisten
  • Droljo
    31.8k
    najveći talijanski derbihardek

Kad je bio derby d italia?
  • NerminB
    1.9k
    a on mi je uvijek bio nesto odvratan i odbojan iako volim sve dokumentarce vezane za nogomet.. ali cujem dosta pozitivnih komentara pa cu pogledati :grin:
  • Sajla
    23.9k
    Turski 4-ligaš postavio 22-godišnjakinju na mjesto trenerice prve momčadi. Muške, da ne bi bilo zabune.

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.