• Mr Anderson
    22.1k
    Fernandes stara iskusnjara, nađe najglupljeg igrača kod protivnika, isprovocira ga i iznudi crveni. Šteta za utakmicu.
  • Navijač Dinama
    12.9k
    Dalot je lošiji bek od Valinčića i Tabinasa... ovo kako on igra godinama i zarađuje milione, je jedna od većih nogometnih enigmi.
  • Dendle71
    579
    napucaEfes Pilsen

Pogledaj situaciju jos koji puta!
  • VještacZG
    79
    Ja ne znam kako taj lik već 8 godina igra za United lik je toliko neinteligentan igrač da tog nema nigdje, doslovno prošle sezone zbog njega United izgubio nekoliko važnih utakmica...
  • Matija1711
    62
    Dalot najgori desni bek lige
  • Navijač Dinama
    12.9k
    opcenito najveći problem, sto Unitedu su u 2026oj bekovi Luke Shaw i Diogo Dalot... ajde ovaj prvi je nekad bio peek, al Dalot... Bože moj..
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Ivanovic gol za Lens na gostovanju kod Le Mansa. Torrente ne igra.
  • VještacZG
    79
    ma znam buraz, poslije dinama united mi je najdraži klub i pratim ga otkad znam za sebe, ali ovo je nevjerovatno zadnjih par godina da se ne može dovesti normalnog beka na obje strane...
  • Dinamo iznad svih
    705
    Kako je ovo gol za city?
  • KtcGoat
    7.7k
    HSV 2 poraza za redom od 5-0
  • Eduardo
    30.7k
    Da nije nove Kranjče sad ostali bismo sa Srbima zadnja bijeda. Ovako smo ipak bolji od njihHnlovac

Kako smo bolji kad je u Hrvatskoj izgrađena samo Opus Arena... Kranjča je u izgradnji, Rujevica je slagana ko Lego kockice i daleko je od nekog ozbiljnog modernog stadiona, a novi Maksimir je još uvijek slovo na papiru. Imamo mi tu još dosta posla da ih stignemo.

Srbi su u zadnjih pet godina izgradili TSC Arena (Bačka Topola), Dubočica (Leskovac), Lagator (Loznica) i Kraljevica (Zaječar). Tri od njih imaju kapacitet nešto veći od 8000 mjesta, a ovaj jedan 4.500. Sva četiri su natkrivena sa sve četiri tribine. S Maccabi Tel Avivom smo igrali u Bačkoj Topoli.

1004gnwglwit662f.jpg

qypzsgol7u8aq3jl.jpg

8pkn5j1m8y9dq3m8.jpg

qn5lts9ns07o3ixd.jpeg

A ako računaš i ono što je u izgradnji, onda im se pridružuje Nacionalni stadion koji se gradi u sklopu kompleksa EXPO 2027.

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.