• crophantom
    7.4k
    E moj Sentić, covjek mu opali s 35 metara i on odbije ravno ispred sebe u gužvu
  • Noel
    24.5k
    Bravo Silvijo Čabraja. Taj koju god krš ekipu preuzme instant napravi nekaj.
  • rioda
    18.4k
    Počele su me nervirati prekratke sudačke nadoknade u HNL-u ove sezone. Još nakon navike sa SP-a na duge nadoknade, imam dojam da ih naši suci skraćuju koliko mogu. Sad Bel stavi tri minute, a bila su tri gola i pet zamjena
  • wolfgang14
    4.8k
    Sad Bel stavi tri minute, a bila su dva gola i pet zamjenarioda

jbg čovjek stavio jedinicu na slaven
  • Mali Zeus
    22k
    to je ono što me ubija. Njihovi novinari šire pozitivu preko svih granica do patetike i treba im par tekmi da su im svi najbolji i da su bijela mašina, a kakti naši zg novinari (čast iznimkama) su tipa Krušelj koji non stop truju, šire negativu i non stop izmišljaju priče za rulju poput eto sad ne daje se prilike mladima i Rus je bezvezan igrač itd. Naša pobjeda jučer je očajna a kad tovari tako pobijede onda je to teško izboreno, ali zasluženo.
  • dragošlapa
    355
    Taj isti narativ možeš čut i kod njihovih navijača. Identičan. :smile:
  • Mali Zeus
    22k
    može biti, samo kaj ja kod naših stvarno rijetko vidim pozitivu, al to je zato kaj smo subjektivni valjda. :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.