• CastAway1986
    6.5k
    Nisam siguran ima li Šotiček mjesta u našoj momčadi sada ali pricati da je panj jer je otišao dolje i što nekad prije nije dosao u Dinamo je bezvezno..
    Sasvim korektan igrač s još puno prostora za napredak ,duplo vece im pojačanje od klauna Rebica lani..
    Dalje ,vidjet cemo koliko je sposoban Garcia i ekipa kad krenu igrati u malo zgusnutijem ritmu, a usporedbe s Kovom ne stoje jer ga je Kova svaki put dosad nadmudrio i nadigrao..
  • dmil
    1.6k
    pa igrali su vec euroske + hnl ovo ljeto, nije da ce im zgusnut raspored biti nesto novo, a sad su i doveli dosta igraca za pristojnu sirinu

samo da se ogradim, bolji smo od njih, osvojit cemo hnl da mi nebi nepotrebno netko nakacio na komentar
  • CastAway1986
    6.5k
    igrali su ali je pocetak sezone gdje su još svjezi, vidjet cemo ih s vremenom!
  • hb1
    878
    Ne mogu vjerovati da Mirka Marića nema na mapi zadnjih godina, vjerojatno je napravio lovu po Italiji ali sve je nešto sitno nastupa, bio je stvarno moćan i zanimljiv špic, mislio sam da će više postić u igračkom smislu.
  • Ivdzo11
    11k
    Treba mu vremena. On je šest mjeseci bez treninga. Lagano pokušava raditi neke stvari s momčadi. Moramo biti pažljivi, ali pokušat ćemo ga što prije osposobiti, pogotovo što igra na poziciji na kojem uvijek treba igrača.

Dendoncker
  • Matija1711
    47
    Uzel bi Soticeka pored Hoxhe i Orsica 100%
  • rakurs
    3.4k
    Peternac veli da bi htio Mudražiju. Mislim da bi im bio najbolji igrač da dođe. Kako god, nadam se da nekam ide.
  • Mr Anderson
    21.9k
    U prvoj ekipi Lokse Čabrajić i Čabraja, dok Slaven sa klupe vodi Čabraja.badjibadara

Jesu njih trojica rodbinski povezani? Čabrajić je najmlađi i najmanji pa zato nije Čabraja?
  • eol12
    1.1k
    Šoticek me ugodno iznenadio, makar velim njihove igrače izbacuje sustav, nema tu neke ekstra kvalitete, pričekajmo kad prođu utakmice s rijekom nama i usput obveze u Europi, ako će izgledati i dalje tako onda će biti ovo gusta sezona jer za sad to stvarno solidno izgleda, nerado priznajem
  • Mr Anderson
    21.9k
    5-6 članaka na stranici SN o pobjedi Hajduka protiv jadnog Rudeša..Kaj ak slučajno dobiju nekog u Kornfleks ligi. Neće se moći živjeti. Ovaj već priča da ima nekoliko igrača za Vatrene.
  • ZgDLions
    2k
    Skidam kapu svima koji su Hajduka gledali.
    Bilo je toliko tekmi da se nije dalo popratiti, a ekipa gleda bile.
    Olmo dvije asistencije u pobjedi.
  • rakurs
    3.4k
    Otvorim te SN i vidim 3 članka po kojima ispada da je ovaj hajduk svemirski brod naspram svih u ligi. Kad mučno pobijede, onda pišu da su najbitnija sva tri boda i slične stvari, a kada mi pobijedimo kao jučer onda se javlja Krušelj s onim idiotarijama. Jebeno nevjerojatno kakva različitost u izvještavanju, koliko god razumio da nisu isti standardi za nas i njih, SN prednjače u ovim proljevima.
  • Sibirski plavac
    10k

Već vidim za mjesec dana naslovnice nakon Ajaxa- "ČUDO, BIVIŠI PRVAK EUROPE PAO U GROTLU POLJUDA."

Srećom to se neće desit. Mislim na pobjedu njihovu. Ne sumnjam da čak da ih i Ajax osramoti biti će naslovi tipa "Hajduk se hrabro postavio protiv Europskog velikana. Tribine na kraju utakmice pozdravile hrabru momčad Gonzala Garcije."
  • by-tor
    700
    Hajduk-logo.png

Slikovito.
  • El Madrigal
    960
    Pomalo cudno da nitko nema muda reci da su trenutno vrlo dobri, da igraju lijepo, u euforiji su, idu all in, igraju ekipno dobro jer im ćaća ne igra, stjerali su ga, ali i da su doveli solidne igrače... nakantali Osijek sa 9 zamjena. Ja im kažem za sada svaka čast. Naravno da znam da smo igrački bolji, kao klub neizmjerno jači, da sam uvjeren u naslov, ali to trebamo pokazati na terenima. Idemo ih pustiti u euforiji, a onda za mjesec dana pokazati da smo bolji!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.