• vjeko1701
    29.3k
    Ti se smiri, tu si 6 sati a odmah krenuo kalašem po svemu. Nisi tu da s visoka spuštaš drugim forumašima.

Evo, kao moderatora mene je briga zašto se netko registrirao i koja mu je namjera ovdje a ti zasad ne daješ dojam nekog tko će dugo izdržati.
  • podrska klubu
    12

Ozbiljno? Pokušavam si zamisliti da mu je dao pauzu i forsirao nedoraslog juniora dok smo zaostajali za tovarima kakav to to tek shitshow bio nakon prvog hnl poraza zbog mikine greške. Ajde molim te, te priče prodavajte nekom drugom, vidim da se ovdje ne barata osobnom netrpeljivoscu, a ne argumentima
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    ti si jedan od onih što trolaju samo , kao dobronamjerni ,podrška:lol: pa prijatelju meni nikad neće biti dovoljna pobjeda kao ona jučer o da poslije govorim ima 30 pobjeda redom . Može ih imati i 300 AK su onakve onda raus. Sam si rekao on nas uveo u proljeće europske lige. Da nas j on vodio sumnjam da bi tad prošli kvalifikacije , a bruka bi bila svjetskih razmjera da nije prošao grupu . Tebi je Thun uspjeh,meni nije jer su nas razmontorali i oni a i Viking a bolji smo od oba ta kluba . Thun se bukvalno raspao a nas crveni karton i puka sreća spasili . Ali tebi je to uspjeh. Takvi i ne glasaju tekme nego vide rezultat i misle da sve znaju . On nije dao šansu i kad smo bili plus 10 jer se boji sjene svoje . Ziheraš
  • rokikaciga
    18k
    Jel imamo jos jednu borbu za nas podcast? Znam da je sljedeci vikend FNC, ali malo smo si preagresivni
  • ElDorado
    14.3k
    Krenulo je opako. Ljudi su nervozni
  • deda
    48.2k
    Još jedna uvreda bilo koga kome ide ban mjesec dana jer ste me sad raspizdili.
  • podrska klubu
    12

Ako sam ja trol jer ne bi smjenjivao trenera u ovoj fazi prvenstva što si onda ti koji bi nakon dvostruke krune, 5 kola prvenstva u kojima imaš 13/15 bodova i europsku ligu koja je pred vratima? Potpuno je logično dati otkaz treneru 10.9. jer je prvi u prvenstvu, ali stručnoj dinamovoj publici igra nije bila po guštu u 5. kolu prvenstva protiv Gorice. Doći ce novi trener, puknuti prstima i odjednom će sve ići glatko. Pitaj Jakira/Bjelicu/Canavara/Perkovica. Zamisli, 4.maga, pa nisu uspjeli osvojiti taj katastrofalni HNL. Nogomet nije FM...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.