• austrijanac
    13.7k
    Capellasa jedino vidim kao privremeno rijesenje dok se ne nade konkurentnije ime.

Kova ako izgubi svlacionicu je bivsi, bez obzira kolko Zvone moze stat iza leda.
  • podrska klubu
    9

Koju referencu bi trebao imati trener Dinama koji vodi momčad u HNL-u?
    27 tekmi bez poraza u Primeri?
  • rokikaciga
    18k
    Ne zelim vidjet Capellasa na klupi. Koje su njemu reference na klupi? Dozivotni asistent, godina dana Midtjilanda i Filipini. Nemojte me jebat u suncanu nedjelju. U Midtjilandu je bio toliko dobar da je u 27 utakmica imao 8 pobjeda, 9 nerjesenih i 8 poraza.

Ako ie covjek svjetski strucnjak kaj se tice akademije ne znaci da je i dobar trener.
  • Noel
    24.4k
    Koju referencu bi trebao imati trener Dinama koji vodi momčad u HNL-u?podrska klubu

Da zna nakon više od godine dana dat osnovne upute strancima u svlačionici. A ne da mu Bloudek mora u svlačionici i na terenu skakat ko pes. Za početak.

Malmu,Betisu,Lilleu,Celti,Mityalandu,Genku,Thunu,Vikingu neću ni pričat.

Njemu je HNL vrh svijeta, sve ok, večini navijača nije. Bome ni igrača.
  • plavi72
    2.9k
    Nadam da će Mario ostati do kraja sezone,što znači da naslov ostaje u Zagrebu i da smo europsku ligu odigrali dobro.(nadam se)
    Capellas i trener napadača T.Marić po meni uskaču ako bude gubljenja bodova i poraza !
    Idućih šest tekmi krije odgovore,kup ,Osijek,Židovi,Lokomotiva bi trebale biti pobjede,Split,a ja sam dolje i s X zadovoljan i Andrlect kući pobjeda !
    Mario povedi nas i začepi nam svima usta ! :victory: :pray: :strong:
  • podrska klubu
    9

Ti si član svlačionice pa znaš tko kome i kako daje upute?
    Ovaj popis klubova pokazuje što točno? Ne mogu baš sve povezati u smislenu cijelinu.
    Srećom pa uprava kluba neće odluke donositi na temelju menstrualnih ciklusa pojedinih "navijača"
  • Noel
    24.4k
    Srećom pa uprava kluba neće odluke donositi na temelju menstrualnih ciklusa pojedinih "navijača"podrska klubu

Neće hvala Bogu, nego će donosit na temelju rezultata u Europi i stanju u svlačionici. A te stvari nejdu u prilog treneru.
  • Davieboy86
    1.5k
    A tko si ti uopce? Marijev odvjetnik ili sta? Samo si se radi toga registrirao ili sta? Da nam objasnis kako mi nemamo argumente niti plan Marijeve zamjene? Halo , lik. To nije nas posao. Ocito.Uprava ima moju bezrezervnu podrsku. Marijo nema. Argumenti su ti niz u pisljivoj HNL od 28 utakmica bez poraza?Mora da me zajebavas jel tako? Dakle, ne znam koliko dugo pratis Dinamo ali to nije jbno dovoljno. Shvacas taj argument? Hocemo si postavljat letvice na visini svrsavanja nakon 16 god ulaska u neke no name europake lige?Evo ti jos jedan, kojim to prepoznatljivim stilom igre igra nas klub ? Evo , odgonetni mi tu zagonetku . Argumentirano mi objasni postulate nase igre. Uzmi si za primjer sve zadnje utakmice. I odgovori jesmo li napredovali ? Dakle, igra nam je nazalost da oprostis- goli kurac. Trebas biti totalni retard ne znati igrati protiv Dinama. Jbna tovarcina Carevic ti javno kaze :“Pusti Dinamova krila“! Jer su levati i nema sustava koji im pomaze. Ja bi si puknuo svaki dan 100 samara da mi protivnik zadnje momcadi lige tako javno kaze. To ozbiljno mislim
  • Fan
    2.7k
    Dajte ljudi nemojte gluposti pričati, neće Capellas bit novi trener Dinama (dugoročno) jer bi to bilo direktno za raspustit cijelu upravu.
    Kaj se Kove tiče, kaj ste tolko opsjednuti tim bodovima? Kratkoročno je super osvajat bodove kad igraš za k, al dugoročno je pitanje vremena kad bi se sve srušilo ko kula od karata jer ti sa dobrom igrom možeš gubit bodove, al će to sve doć na svoje, al lošom igrom, tu nema budućnosti.
    Kova najkasnije na kraju sezone odlazi, njegova budućnost u Dinamu je neupitna jer ju nema. A sad, hiće li to biti prekasno za HNL i/ili Europu, vidjet ćemo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.