• Dzoni
    8.1k
    Malo tko je tu po meni realan, a oni koji i jesu, imaju retardirane taktike koje se ne uklapaju u Dinamo
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    rijetko je to bilo uspješno,ima jbg primjera gdj nje bilo dobro. Kod nas nije ,Kovačevića smo prerano gurnuli u vatru,nikad ga nisam prežalio jer zna posao ,educira se ,moderan je
  • Sibirski plavac
    10k
    a oni koji i jesu, imaju retardirane taktike koje se ne uklapaju u DinamoDzoni

Koji npr?
  • ElDorado
    14.3k
    Juliano Belletti Barca B, João Sacramento
  • Dzoni
    8.1k
    Motta sa njegovom glupom taktikom koja je savršeno prošla u Juventusu nema kaj raditi u Dinamu. Vitor Pereira se polako specijalizira za rad sa klubovima koji trebaju ispast, a i skup je. Dok očekivati da će se Hjulmand nakon uspješnog vođenja Danske i Leverkusena spustiti u Dinamo je nerealno. Pogotovo jer u zadnjih 20 godina trener s najvećim pedigreom prije Dinama je Vaha, i to prije 16 godina.
  • Peškaman
    9.6k
    Dinamo je danas imao vrlo lošu statistiku osvojenih duela?

- Od svega ima pomalo, a ja tu preuzimam krivnju. Upozoravamo igrače i govorimo im o tome. Prošle godine izgubili smo od Gorice, bilo je tu i preokreta, nekako nam oni ne leže. Puno je na nas utjecalo to što se nismo plasirali u Ligu prvaka. Trebat će vremena da se sve posloži onako kako želimo. Danas je zato jako važna ova pobjeda.
    Sibirski plavac

Ovo kad pročitam automatski dobijem osip.
    Treba mu dat' ugovor na 10 godina,valjda će biti dosta vremena.
  • ElDorado
    14.3k
    sve više vuče na Dalića
  • Zg123
    4.6k
    ma ljudi su skroz nerealni i samo lupetaju kad se trazi novi trener, oni zbilja misle da ce trener s nekim solidnim europskim pedigreom doci u ovu boraniju od lige i igraca i to trenirat kad moze otici u neku bolju ligu za duplo ako ne i troduplo vece pare

mi moramo traziti ili neke no name strane potencijalne trenere ili hns hnl boraniju, trece opcije nema. Ustvari ima a to je da budzet za trenera bude 2-3 milje eura a znamo da je to nerealno
  • Sibirski plavac
    10k
    oni zbilja misle da ce trener s nekim solidnim europskim pedigreom doci u ovu boraniju od lige i igraca i to trenirat kad moze otici u neku bolju ligu za duplo ako ne i troduplo vece pareZg123

Kako Gatussu nije bilo ispod časti nakon Valencie, Napolija i Marseilleja spustit se valjda 100 stepenica niže kod magaradi? Nije neki top stručnjak ali imao je dobar CV, iz tri lige petice i onda došao u slabašni hnl. Odbijam vjerovati da mi nemremo nekog s takvim CV-em dovesti. Plaća u tim klubovima mu je varirala od milju i pol do 3 milijuna. I magarad ga je uspjela dovesti. Magarad koja godinama ne zna što je Europa ili ozbiljan trofej. Pa jebemu nemre bit da mi nemremo tak neš dovest....
  • vlatkomarkovic
    4k
    Defanzivna tranzicija je opet jako losa bila jučer, da momčad koja je zabila samo dva gola, nam napravi XG 0,79 je jako loše. Ofanzivno se nemre kaj Kovi zamjeriti, bilo je šansi, doduše to je vise na mišiće nego li na igru, ali nije imao Misica, a nema adekvatnu zamjenu pa ću mu tu progledati kroz prste i mislim da stvaranje prilika nije problem ove sezone…. Ali ovo na kontre i sklonost greškama, postavljanje na prekide i ubacaje, jebote led…. To čak nemre ni pripisati igračima, to je čista trenerska neuigranost….
  • Zg123
    4.6k
    nije imao dobar cv, samo je vodio super klubove. Dosao je tamo jer je dobar s Kalinicem a imao je istu placu kao i sada u Laziju. Ja bih prije uzeo trenera koji ima cv kao Dambrauskas prije nego sto je dosao u Hajduk npr nego Gattuso e takve trenere mi trebamo traziti
  • Dzoni
    8.1k

Gatusso je prevara od trenera koja dobiva šanse isključivo na ime. Možemo mi dovest tzv. ime, ali to će biti level Cannavara, Gattusa, Pirla i ti šrotovi, od čega nemamo koristi.
  • Sibirski plavac
    10k

Je, ali kao što si rekao, lik je mogao nakon tih klubova barem na igračko ime osigurati si posao u nekom slabijem klubu liga petice ili kod nekakvih kataraca ili emiraćana, a odlučio se za jebenu magarad...
  • podrska klubu
    12

Ajde decec smiri se. Kaj tebe briga zašto se netko registrirao i ima određeno misljenje o nekoj temi.
    Siguran si da je ekipa toliko kvalitetna da će novi trener ostvariti još bolje rezultate? Dobrodošli u 2024.
    Igra nam nikako nije za kurac na većem uzorku utakmica, jučerašnja tekma je izuzetak, al da shvatiš zašto morao bi nešto i znati o nogomet kojeg gledaš
  • Kumerle
    3.5k
    Mislim da je plan da Jerko Leko preuzme momčad nakon Kovačevića, rekao bih na ljeto, osim ak Kova ne usere grdo ranije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.