• Mr Anderson
    21.9k
    Nisam se uvrijedio nego mi ideš na kurac sa svojim dociranjem. Tko si da popuješ drugima? Govoriš nekome da je neuk jer drugačije razmišlja od tebe, a nemaš pojma s kime raspravljaš. Malo smanji svoj ego pa možemo pričati.
    Ja sam prije napisao da sam u gradu glasao za Senfa i njegove pa ne vidim neko poboljšanje još uvijek. Najlakše je biti oporba kod nas.
  • NitkoBitan
    38.6k
    Ako vlast nije dobra, dode nova na mandat. Ako opet ta nova nije dobra, dode neka jos novija. Nakon x ciklusa, nac ce se nesto i krenut prema boljem.mrnatural07

Pa Hrvatska po skoro svim objektivnim ekonomskim kriterijima i ide prema boljem i zato se vlast ne mijenja?

a bome ti i pašu obojani inženjeri koje nam HDZ gura pod krinkom rasta bdpamrnatural07

Druga opcija bi ih dovela jos i vise.
  • Mr Anderson
    21.9k
    Druga opcija bi ih dovela jos i vise.NitkoBitan

Druga opcija se još nije makla dalje od ustaša i partizana. Za 20 godina možda uđu u 21. stoljeće.
  • mrnatural07
    57
    Malo smanji svoj ego pa možemo pričati.
    Ja sam prije napisao da sam u gradu glasao za Senfa i njegove pa ne vidim neko poboljšanje još uvijek. Najlakše je biti oporba kod nas.
    Mr Anderson

Pa ja smatram da se ide na bolje. Pola zagreba je u konstrukciji. Gradit ce se stadioni, infrastruktura se oporavlja. Naravno da ima problema, i naravno da nisam ni ja zadovoljan s nekim stvarima, al toliko je problema ostalog iz proslog razdoblja da ce trebati vremena. Stovise, radi neke stvari koje nisu za dobiti politicke poene (poput ovakve rekonstrukcije grada i prometnih kolapseva) a koje su dugorocno nuzne - jesu li ti projekti izvedeni na top razini? nisu. ali bolje nego nikako

Ja sam 60% zadovoljan s njim otprilike
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube