• Jaro
    12.6k
    ona reakcija kod te zadnje prilike je smijesna za golgetera njegovog renomeaOrc123

Realno meni Prevljak nije nis posebno bio, ali niti Haaland nema 100% konverziju, a Prevljaku je ovo prva sansa u kojoj se nasao od kad je dosao u klub. Do sad, valjda ni loptu nije taknuo...
  • Droljo
    31.8k
    Do sad, valjda ni loptu nije taknuo...Jaro

Pa nije ni tu taknuo :lol:
  • Maki2
    1.1k
    Bez obzira na gol meni se on cini nedovoljno motorican i okretan za klub ranga Dinama. Razumijem da je doveden kao zamjena, ali ovo sto sam ga gledao mi ne ulijeva nimalo povjerenja.
  • Bryan
    156
    On treba služit za ovo kao danas,za stizanje rezultata i za odmorit Belju ako vodimo pola sata prije kraja 2 i više razlike. Kad bude planiran odlazak Belje trebat ćemo novog prvog napadača.
  • Orc123
    17.1k
    to ce biti Brumado koji je totalna suprotnost od Prevljaka. Prevljak je teretni napadac, fox in the box, ali nije igrac dubine i brzine.
  • Kujtim Shalla
    11.8k
    nije ni Brumado ,definitivno .
  • Goncalo Santos
    4.6k
    Spor ko blato a opalio je sprint punom brzinom. Ne vjerujem da smo za njega ko od sale dali 800k, da bi na kraju sezone pokusavali spustiti cijenu transfera za Kotarskog na 1 mil.
  • Maki17
    344
    Meni isto nikako se ne sviđa. Bolje da smo uzeli Jakupovića iz Osijeka, još je i jeftiniji. Ne vidim niti jednu stvar u čemu je odličan
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Ekipa ovdje ocekuje od centarfora da vuce kontre, ok. Da si mislio igrat na kontre valjda bi doveo drugaciji tip napadaca. Prevljaku je mjesto u 16, a nije on kriv sto Dinamo ne moze dominirat protiv Gorice. Kriva vam adresa.
  • Eduardo
    30.6k
    Je li po vama Prevljak razočaranje kao 2.špica?Dzoni

Kradem pitanja iz podcast teme.

Iskreno, mislim da si se malo zaletio s ovim pitanjem ili zaključkom jer ovdje se može postaviti i potpuno legitimno protupitanje; ako je doveden kao druga špica, zašto u XI utakmica u novoj sezoni nije dobio barem jednu ozbiljniju priliku da se vidi što može?

Kad se malo detaljnije pogleda njegova minutaža, slika je zapravo dosta drugačija od dojma koji se može steći iz podatka o činjenici da je upisao šest nastupa do sada... na prvu to zvuči sasvim pristojno jer odaje dojam kako je igrao u više od polovice utakmica, međutim on nije odigrao šest utakmica već 61 minutu raspoređenu na šest utakmica. To je nešto sasvim drugo.

Kada se pogleda minutaža u tih šest nastupa jasno je vidljivo kako je u polovici utakmica u kojima je nastupio doslovno dobio "garbage time"... tri puta je ulazio na manje od deset minuta što je kad se sve zbroji prosječno 10,2 minute po nastupu.

I zato mi je malo čudno već sada govoriti o njemu kao o razočaranju. U redu, imao je neke situacije koje je mogao bolje riješiti, ali definitivno nije dobio dovoljno minuta da bi uhvatio određeni kontinuitet i pokazao što može.

U slučaju da ga Kova i u nastavku sezone svede na nekoliko ulazaka pred kraj utakmice, onda zapravo nećemo ni vidjeti što zapravo može u ovoj konkurenciji.
  • Dzoni
    8.2k
    Znam, djeluje uranjeno pisati te zaključke. Međutim, način na koji se on kreće, traži prostor i kako se snalazi pred golom mi se baš ne sviđa. Tu je miljama ispod Belje i koliko će to biti dovoljno za drugu špicu, ne znam. Nadam se da će me vrijeme razuvjeriti, ali to je neko moje opažanje u istina ne velikom broju minuta.
  • Brusa
    4.3k
    ako je doveden kao druga špica, zašto u XI utakmica u novoj sezoni nije dobio barem jednu ozbiljniju priliku da se vidi što može?Eduardo

Jer bi se Beljo rasplakao i nafunjio, a onda odmah i počeo lošije igrati.
    Beljo ne voli konkurenciju i da bi davao najbolje partije mora znati da je neupitni broj 1.
  • jedan u nizu
    19.4k
    Jer bi se Beljo rasplakao i nafunjio, a onda odmah i počeo lošije igrati.
    Beljo ne voli konkurenciju i da bi davao najbolje partije mora znati da je neupitni broj 1.
    Brusa

Je li plakao ili se nafurio kada je Kule dobivao minute?
    Nije.

Zabijao je i tada, ali svakom napadacu puno znaci zadnjih 20 minuta utakmice.

Da li je psihicki bilo teze igrati kada znas da nijednu tekmu ne mozes dobiti punih 90min?
    Naravno da je, ali to mi nije znak nii je on odavao dojam da se rasplakao i nafunjio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet