• Crni86
    23.7k
    Bas kompletan napadac. Meni se jako svida njegovo dovodenje.

Za nasu igru mislim da ce biti kao napadac korisniji i od kulena i od bakrara.
  • Keyser Soze
    20.6k
    Odličan backup, bolja verzija Budimira u mandatu Bjelice.
  • Jurki
    27.5k
    Pa kao, nebi bil njegov?Zagi

Ne znam, mislim da je previse vremena proslo od njegovog boravka u Istri. Tko ce ga znati.
    Isto tak sumnjam da je to Bjelanovicevo otkrice.. mogla bi se Istra slikati bez Alavesovog skautinga.
  • Zagi
    18.8k
    Za nasu igru mislim da ce biti kao napadac korisniji i od kulena i od bakrara.Crni86

Zapravo kad malo razmislim, baš mi se sviđa kombinacija njega i Stojakovića.
    Dok je Prevljak plug-and-play rotacija za Belju te bi trebao bitno olakšati tranzicijski period u slučaju neke nemoralne ponude ili ozbiljnije povrede, Stojaković je nešto potpuno drugačije.
    Fizikalije, presing mašina i dubina. Nastavak one priče sa početka Zvoninog preuzimanja i trkačke momčadi (Ljubičić). Ideje koju se ipak moralo malo zabremzati jer nemreš baš tako radikalno promijeniti momčad u jednom roku.
  • Nogo
    12.5k
    Screenshot-20260728-144649-Instagram.jpg
    Screenshot-20260728-144658-Instagram.jpg
    Smaile, pokaži zašto si doveden.
    Nadam se da ćeš nastaviti golgetersku formu i u Dinamu! :fire:
  • NKDZ86
    9.3k
    zvone se ne skida iz uniforme :grin:
  • mali M
    10.3k
    Ja već dugo nisam bio siguran u neki transfer kao ovaj.. Dođe mi prirodno ko kako je Zajc došao. Vidjet ćemo, baš me veseli
  • cron1ck
    2.4k
    Zašto nije bilo Prevljaka?

"Prevljak je tek odradio prvi trening, imao je problema s prstom zadnjih dana, konkurirat će za Žalgiris, ako bude trebalo može pomoći 10-15 minuta."
  • veselko tenžera
    8.7k
    Bolje da propadne selo nego običaj. Ako već dolazi kod nas, nek je barem mali prst natučen, samo da nije 100% zdrav :smile:
  • Maki17
    320
    Jučer dobio skoro pola sata, mi sa igračem više, nije se našao u ozbiljnoj situaciji, možda ona jedna sa glavom. Treba mu gol da dobije samopouzdanje kao i svaki napadač
  • građanin
    100
    Šteta za onu propušteno priliku u 90+, ali Prevljak se u tih 15tak minuta prikazao dost dobro osvježenje i nisam znao da je baš toliko agilan... bilo bi dobro ga vidit makar 45min u HNL-u da vidimo šta može, i to već sad protiv Varaždina.
  • Orc123
    16.7k
    Svaka cast njemu na zalaganju ali ona reakcija kod te zadnje prilike je smijesna za golgetera njegovog renomea. Doslovno nije ni puknuo loptu nego je dodao. Bila je to i vise nego dobra prilika.
  • ElDorado
    13.4k
    E moj Smajo mogao si biti priča dana
  • Danko
    3.4k
    Za to treba kriviti naše krumpirište od travnjaka
    Vidlo se u prijenosu
  • Droljo
    31.2k
    Pa nije taknuo loptu! Pre brza je bila i to što je on probao (bez štopanja puknut odmah) nije uspio i dokotrljala se golmanu. To je, statistički, šut galešića.
    Ili sam ja lud. 5 puta sam gledao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube