• rokikaciga
    18k
    Sta nije Zvone rekao da nece za trenera uzet stranca?
  • antecacic
    513
    Capellas je lani bio prvi kandidat za klupu, nakon poraza od Celte doma, a i u još jednoj krizi se spominjao.

On ima dosta veći utjecaj nego se misli, tako da nije nelogično da bude Bobanov izbor, jer je iz sustava. Drugi logičan pick mi je Leko.
  • Sibirski plavac
    10k
    Nacional, članak o nezadovoljstvu navijača:

"To su samo neki od tisuće komentara. Kovačević je preživio Goricu, no sljedeće kolo gostuje u Osijeku, a potom ide u Bukurešt gdje ga očekuje Hapoel. Ako u te dvije utakmice Dinamo ne osvoji šest bodova, Kovačević bi vrlo lako mogao dobiti otkaz.
    Boban ga je podržavao kad je bila najveća kriza, držao mu je leđa nakon teških europskih potopa protiv Betisa, Celte i Lillea, smatrao je da mu treba vremena. Vrijeme je dobio, prošlo je 460 dana otkad je sjeo na klupu, a pomaka u igri nema. Tuga i jad, kako je u tri riječi najbolje opisao jedan navijač na službenoj stranici."

E sad je li ovo autorova pretpostavka ili ima neku info da je gotov ako ne uzme tu 6 bodova, ne znam.
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    Leko je trenutno gori izbor od kove . Nema preskakanja stepenica. To se pokazalo pogrešnim toliko puta
  • Common Sense
    1.6k
    Capellas ima jako veliki utjecaj u klubu i njegovo mišljenje se izuzetno cijeni. No dojma sam kako je njemu ipak ugodnije i prirodnije biti u pozadini zbivanja i biti svojevrsni consigliere predsjedniku i stručnom stožeru nego biti isturen na poziciji trenera.
  • Noel
    24.4k
    Capellas bi isto osvojio HNL bez problema. Ali mislim da bi u Europi bili dosta konkurentniji. U takvom sam emotivnom stanju nakon Thuna, Vikinga, Istre i Gorice da bi sa odobrenjem prihvatio tu suludu ideju da Capellas preuzme prvu ekipu. Iako bi to bio u najmanju ruku čudan potez iz više razloga, nabrojani su već ovdje.

Nadam se da se ubrzano radi i traži ozbiljno rješenje, ovo sa Kovačevićem je odgađanje neodgodivog.
  • Dzoni
    8.1k
    Koliko ja znam, Capellas tu sigurno nije da bi bio trener. On je glavni u dinamovoj akademiji i tako bi trebalo ostati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.