• Chempers
    1.5k
    Ispravan potez s mudima je bio prekinuti ovu farsu zvanu Kovacevic na klupi Dinama najkasnije nakon ovih kvalifikacija, ako smo već ujebali prošlu EL sezonu i još ulazak u LP bar da se proba nešto spasiti u EL ove sezone. Al ne, otpišimo i to i nadajmo se da čovjek neće još dobiti novi ugovor ako na proljeće zareda s 5 pobjeda protiv Gorice, Istre i kompanije. Vizionarski nema šta.
  • deda
    48.1k
    Da ne ulazim u to jel Kova dobar ili nije dobar za nas, ali potez s mudima je ostaviti ga. Ono što bi napravilo 95% ljudi nije potez s mudima.
  • BiP1MD
    1
    Valinčić se ove godine popravip po pitanju hrabrosti. Prošle sezone tip nije centaršut uputio. Nakon ozljede se bojao uopće krenut naprijed.
    Ali se ništa nije promjenilo nabolje što se tiče koncentracije i nogometne inteligencije. Nekad se zanese pa se zaboravi. Kasni, ispada, stoji daleko, ne reagira na vrijeme, krivo se postavlja, a najgore od svega su rupe u kojima lik aktivno stoji i gleda utakmicu u fazama gdje mora biti u pokretu, pokrivanju i prostoru.

Stojković nema pluća ni za 60 minuta i tom dečku je potreban trener. Ono lamatanje rukama i da baš svako primanje mora biti pirueta je isto od nikakve koristi. A lik se ponekad toliko daje u solo akcije i šprinteve samo što ne legne na travnjak od iscrpljenosti.
    Hoxha i Lisica su krila koja bez gledanja napamet daju lopte u sredinu i upropaste bezbroj napada tokom utakmice zbog manjka kvalitete. Nebitno da li u sredini imaju 4 suigrača ili solo Belju među trojicom protivnika. Nikad povratna, nikad točan centaršut. Glava u pod i napamet.
    Zato je sranje što su to jedina 2 igrača koji u europskim utakmicama zbog brzine mogu pobjeći u neku kontru ili izbjeći ofsajd zamku.

Oršić ima 33 godine i danas je totalno drugi igrač. Tottenham je ipak bilo prije 5 i pol godina a Mislav je tip igrača koji se oslanjao na fizičke predispozicije. U ovakvom stanju je "pojačanje" u rangu povratka Ademija iz Kine.

Kotarski i Ivanušec su pojačanja. Ipak se radi o povremenim hrvatskim reprezentativcima koji su u najboljim nogometnim godinama (26 i 27).
    Ivanušec bi u teoriji trebao na terenu rasteretit Stojkovića i preuzet ogroman dio tereta u kreaciji i sposobnosti proigravanja.

Prema naprijed momčad nema NIKAKVOG automatizma. Ni u posjedu ni u tranziciji. Sve se svodi na individualna rješenja. Ne osjeti se baš nikakav utjecaj trenera.

I naravno, najveći problem:
    Kad protivnik ima loptu u nogama na Dinamovoj polovici igrališta, a pogotovo u tranziciji - uvijek završava prilikom za gol. Dok Dinamu treba 10 napada da bi stvorili polušansu.
  • BBB Mataa998
    2.9k

Potez s mudima je bio prosle sezone kad je trener vec docekan na noz i kada je zaredao sa losim rezultatima pa je ostao na poziciji trenera. Ovo sad nakon Vikinga,Gorice i nacina igre koji prezentiramo je vec ludost ostaviti ga na klupi.
  • deda
    48.1k
    Znaš da hrabrost uvijek graniči s ludošću.
  • Progressive overload
    496
    Potez s mudima je i skočiti sa zgrade ( ja ih nemam za to). A jel racionalno ne bi baš rekao.

Pitanje je samo za kad je Boban zamislio vrhunac rezultata momčadi. Ako je to za 2-3 sezone onda je Kova još neko vrijeme siguran jer očigledno raste kao trener. Vidljivo je to kod rotacija momčadi u odnosu na prošlu godinu. Samo po meni to nije dovoljno dobro i dovoljno brzo za Dinamo pogotovo jer mu početna kvaliteta nije bila naročito visoka.
  • deda
    48.1k
    Racionalno je mijenjati trenera svaka 2 mjeseca jer to te navijači traže. Recite mi jedno ime osim Bjelice čija se smjena nije tražila već nakon 2 mjeseca. Jedno. Opet ponavljam, ja uopće ne govorim jel Kova kalibar za nas ili nije. Osobno mislim da je za ovu fazu stvaranja momčadi čak i ok, za Dinamo koji želi biti konkurentniji u Europi vjerojatno nije ukoliko se ne digne bar 20-30% svojim sposobnostima.
  • FelceAzzurro
    1.8k

Nemaš pojma koliko ti je pogrešna anologija sa skokom sa zgrade.
  • Praskaton
    6.2k
    O kakvom stvaranju momčadi govorimo ako je planirana prodaja Belje,Stojkovića,Dominqueza,Vinlofa u iduca dva tri prijelazna roka.
    Isto tako Zajc i Mišić idu prema kraju(gledajući ulogu nositelja ekipe).
    Pa to je potpuno nova momčad.
  • Facke
    8.8k

Da je bar dva meseci. Proslu sezonu sme na pune toga zmirili. Nova ekipa, remont. Sve pet. A nakon lete dan nas trener govori "mi sme tek godinu dana zajedne". Halo?! Naj me zafrkavati.

Bodovne se pase v HNLu ali igra nam je goli kurac. I stem nemreme biti zadovolni. Europa je pred vratima i vec vidim kak bume igrali. Ne treba se tak uopce nadati jednem jedinem bodu.
  • Crni86
    24.1k
    mi sme tek godinu dana zajedneFacke

Reci da se zajebavas da je ovo jucer izjavio. Molim te.
  • Mulec86
    533
    Ne može se niti trenersko ime kalibra Dinama ganjat ,ako čovjek kad dobi ponudu vidi da je trenerski rok trajanja u klubu bizarno kratak. Mi smo prije Kovačevića četiri trenera odjebali u par mjeseci. Proces stvaranja ekipe , načina igre i karaktera zahtjeva vrijeme i povjerenje. Boban je bio faca kad ga nije smjenio nakon Istre prošle sezone i mislim da je razlog zapravo ovo kaj pišem. Ja sam prvi uvjeren da Kova nije ta razina , da su s njime ambicije jako upitne i da ima bolji kadar nego kaj mu igre prikazuju.
    Isto tako vjerujem da mu je ovo zadnja sezona u Dinamu i da ćemo najkasnije drugo ljeto imat kvalitetnije rješenje na klupi. Ne bi volio samo da se projekt Badelja (pogotovo njega) i Leke gurne u vatru u nekom trenutku kad i zadnji odvjetnici Kove popizde i u općoj histeriji (do koje mislim da neće i nadam se da neće doć) promijenimo trenera.
  • Progressive overload
    496
    Pa ni ja ne govorim da ga treba smijeniti ili ne, mislim meni se ne sviđa on kao trener Dinama. Ne smatram ove dvije zadnje utakmice bitne za otkaz ili ostanak. Ja to više gledam kumulativno kao kaj sam gledao i Jakiru za kojeg sam mislio da je zaslužio dobiti otkaz u tom trenutku ne samo radi Bayerna. Kova mora napredovati, brže i jače nego do sada.

Malo mi je nelogično da smo golmana spremni platiti par milijuna a trenera čekamo da razvije svoj potencijal koji ima veći utjecaj na momčad i rezultat iste.Radije bi imao na golu Žnuderla i kapitalca trenera nego obratno.

Ako je tako onda je još veća greška po meni bilo dovođenje Kove jer nam je transfer politika bila orijentirana više na budućnost nego na sadašnjost.
  • Ivan0302
    2.1k
    Dragi zonaši, nije me bilo 3 dana na zoni može netko reći kakvo je stanje nakon jučerašnje utakmice. Jel raspad potpuni, histerija ili je 3 boda bliže naslovu?
  • Olmic
    5.9k
    potez s mudima je bio prosle godine nakon Istre, a sada bi to vec bila racinonalna odluka temeljena na pokazteljima ( igra, napredak igraca, europske izvedbe, ucenje na greskama ) koji ne idu Kovi nimalo u prilog
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.