• Hnlovac
    7.8k
    Ja se slažem s dedom. Pun mi je k prosječnog staža trenera od 7,8 mjeseci. Ako ispadne da je Kova bio velika greška , nek pojedemo govno i ostavimo ga do kraja sezone pa ce uprava ipak malo više naučiti na svojoj koži, i imati više vremena da aktivno potraži ne zamjenu, nego skroz novo lice od kojeg očekuje bar 2 stabilne sezone
  • ElDorado
    14.3k
    Kova je odradio svoj dio. Ne može ovu momčad dignuti na višu razinu. Vrti se u krug, zaglavio je u nekim svojim rutinama, zabludama i limitima. Jucerasnja tekma za mene osobno je neka prekretnica kad sam prvi put osjetio da s njim ne moze bolje i da tu buducnosti nema. Samo moje misljenje
  • mrgud
    925
    Samo koliko love nas je koštao i koliko će nas još koštati taj potez.Uvjeren sam da je bio na klupi neki španjolski trener da bi lagano prošli Viking jer ova ekipa nije niti na 60 % svojih mogučnosti
  • Facke
    8.8k

Si pogledaj pa bus na svoja vuha cul
  • Progressive overload
    496
    Nitko ne želi mijenjati trenera jer mu se mijenja svaka 3 mjeseca, nego zato kaj nema napretka ili je spor. Tovari su forsirali kontinuitet sa Gattusom samo radi kontinuiteta. Kakvog to smisla ima?
  • Hnlovac
    7.8k
    i dobro, bar se meni čini da su i oni jednom za svagda naučili da nikad više ne dovode takve glasne likove čija se trenerska karijera batira na prijašnjoj igračkoj
  • Crni86
    24.1k
    bolje ne. Zivjet cu u zabludi rade. Dovoljno sam zivaca jucer izgubio.

Porazavajuce.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.