• Neron53
    2.7k

Pa trebaju se znati prioriteti. Dinamo Zagreb iznad svih , zar ne? :)
  • deda
    48.1k
    Sjever se već 24 sata nemre pomaknut. Koliko se proda toliko se otpusti u prodaju.
  • maksimirski istok
    407
    na koliko smo prodanih za sad ?
  • Liks90
    5.3k
    8400 svezajedno okvirno
  • jedan u nizu
    19.3k
    Malo mi vec ide na zivce ovo pljuvanje po zagrepcanima i dizanja u nebesa dinamovaca iz drugih krajeva. Ne zelim nikoga uvrijediti, ali vec se smatram uvrijedenim jer nas se sve iz Zagreba trpa u isti kos.

Ispada kao da smo svi mi iz zagreba lijeni i razmazeni (a vecina i je), a da navijaci iz drugih krajeva su super pozrtvovni za klub.
    Normalno je da ce 80% posjetitelja biti zagrepcani, i to tako i ocekujem.
    Ali nemojmo se lagati, i na tekmi od 5k ljudi je i dalje 80% zagrepcana, mozda cak i vise rekao bih.
    Gdje je ostatak Hrvatske na malim tekmama? Zasto ti ljudi ne mogu u vecem broju doci i na Goricu, a ne samo na derbi i europu?

Oprostite sto sam kriv sto sam odrastao i zivim u Zagrebu.
    Oprostite sto mi je stadion samo 10km od kuce, a ne 150km, i sto na taj nacin nisam veci dinamovac.
    Oprostite sto navijam za klub koji je iz mog grada, sto nisam odabrao neki drugi klub pa da se mogu bussati o prsa kako sam veci navijac od covjeka iz tog grada samo jer sam udaljeniji.

Skidam kapu svakome tko dolazi na utakmice iz udaljenijih krajeva.
    Ali vec mi ide na zivce taj narativ, svaki put kada se prica o maloj posjeti, kako su najveci krivci zagrepcani, i kako su zagrepcani koji idu na tekme manje vrijedni od nekih drugih.

Tko ima pravo govoriti tko je veci navijac?
    Tko zna tko vise zrtvuje radi ovog kluba?
    Da li je veci navijac netko tko dva puta dode iz Hercegovine ili Istre, potrosi cijeli dan i 150e za odlazak na tekmu?
    Ili je vece navijac netko tko potrosi 3 sata i 30 eura na dolazak, ali tako 20 puta?
    Ili je veci dinamovac onaj koji svaku tekmu potrosi 150e da dode na stadion?
    Je li veci dinamovac koji ima 1100e primanja i 100e mjesecno daje za klub, ili je veci onaj koji ima 5000e primanja a daje 100e mjesecno za klub?
    Ili je veci dinamovac onaj koji svaki put svoje obaveze stavi sa strane, odgodi druzenja, rodendane, krstiteke da bi isao na tekme? Onaj koji svaku tekmu moljaka da se zamikjeni za smijenu sa kolegom?
    Ili je najveci onaj koji svaku tekmu uzme jedan dan godisnjeg kako bi mogao ici?
    Ili je veci onaj koji ne dodu niti na jednu HNL utakmicu, ali ide na sva europska gostovanja i potrosi novaca vise i od onoga koji svaku tekmu potrosi 150e?

Jesu li zagrepacani lijeni i razmazeni?
    JESU, naravno da jesu, i sramotna je cinjenica da nas na utaklmici dinama nema niti 10k.
    Ali ako cemo o razmazenosti onda mozemo pricati kako su SVI NAVIJACI dinama razmazeni, a ne samo oni iz Zagreba.
    Dinamo ima sigurno pola milijuna navijaca iz cijele Hrvatske. Sramotno je da ne postoji baza od 50k ljudi iz cijele hrvatske (i Zagreba) koji ce doci na tekmu dva puta godisnje i tako popuniti stadion malo cesce.

Ajmo prestati etiketirati ljude i brojati im navijacka krvna zrnca.
    Ajmo prestati gledati tko vise zrtvuje za ovaj klub i ajmo se prestati diciti time odakle dolazimo.
    Ajmo prestati srati po zagrepcanima i samo njima, kada smo za nedolaznost krivi SVI. Svi koji se nazivaju dinamovcima a ne dolaze na utakmice.
    Dolaznost ce se povecati kada SVI pocnu vise dolaziti. I zagrepcani ,i oni iz zg zupanije, i oni iz drugih krajeva hrvatske.
    Ocito je svima dinamo dovoljno nezanimljiv da se ne ide na utakmice.
  • Sibirski plavac
    10k

Isto kao i onaj argument da nema razmaženije publike od Zagrepčana ne samo u Hrvatskoj nego i Europi. Mit najobičniji.
  • dzg717
    1.3k
    I dalje sramota za ljude koji zive u zg.
  • Sibirski plavac
    10k
    sramotadzg717

Realnost je bolji izraz. Ne znači da će uvijek biti tako, ali trenutno je.
  • NitkoBitan
    38.6k
    Pa danss je aktivnija tema Grad Zagreb vezano za prosvjed neg tema za tekmu, Dinamov forum alo... Kak je tek medu prosjecnim pukom.
  • criticus
    9.4k
    Opet nismo dosegli 7 tisuća. Mi smo kolektivna sramota. Nebriga me više broj članova, to ništa ne znači apsolutno ništa. Prosječan "navijač" Dinama je plačipička oko stadiona, cijena ulaznica, kiše, ponude, igara, rezultata, trenera, uprave i ostalog. Dinamo ima 10000 navijača. Toliko nam priznam. Kolektivna sramota.
  • Gradina
    436
    Riskiram ban, ali napisat ću ovo s punom sviješću
    "Brojke sve govore same, Zagreb boli kurac za plave"
    Splitska stoka je to dobro napisala i koliko god se mi kolektivno na to vrijeđali istina je, kome pravo, kome krivo
  • Sibirski plavac
    10k

Iako se slažem da naše brojke zaslužuju kritiku, boli me k kaj tovari kažu. Brzo su zaboravili da njihova posjeta od 90ih pa sve do negdje 2018 ili 2019, dakle gotovo 30 godina je bila u rangu naše trenutne, i tada se to smatralo "avangardom", a naše je sramota kao.

Mislim da apsolutno možemo nazivati našu posjetu jako lošom bez spominjanja magaradi koja dok je bila u istoj situaciji ,to je predstavljala kao nešto neviđeno.
  • Big Daddy
    1.9k
    Neki dan na jugu dam pomislio kako ovaj grad voli Dinamo, i masu emocija, al danas… Skidam kapu par tisuća BBB.
  • Navijač Dinama
    12.9k
    ma dobro ne treba sad u ekstreme svih ekstrema. Nisu oni to govorili i mislili zbog toga, nego prvenstveno zbog tobože da Zagreb navija za njih.

Sve je @criticus rekao kako jest. Samo kad se sjetim da su se ovdje prije nekih 4-5 godina a i po pogotovoo internet zabitima ljudi busali u prsa da čim se skoni bivša garinatura da ce se stadion biti rasprodan i da ce se tražit uvijek karta više.

Sami sebi skačemo u stomak sa takvim glupim i nepromišljenim izjavama i najavama i dajemo razno-raznoj stoki opravdan povod za napad na sam klub. Jbg..
  • tigric
    1.4k
    10k navijaca, 15-20 tisuca simpatizera. evo centar grada je sada krcat, al nema sanse da skuzis da je mozda igrao dinamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.