• Paggini
    98.1k
    Nisu navijaci Dinama samo tih 5-7 soma koji su stalni, ili mislite da jesu?Osim njih tu ima 10-15 soma ljudi koji se rotiraju i dolaze godisnje 5,6 ili 10 puta...i tu ce trebati puno kemijanja da se koji put upadne na one "atraktivnije" tekme.Neron53

Pa dobro, bit će tu gusto i svakako će Kranjča ograničiti te neke monumentalne utakmice, atmosferu i navijanje koje bi imali na rasprodanom stadionu od 30+k ljudi, ali baš da ćemo izgubiti generaciju cijelu jer igramo na Kranjči je pretjerivanje.

Propustit će ekipa dvije, tri utakmice godišnje kad ne uspiju uzet kartu na vrijeme i bit će ljutnje i cmoljenja, ali baš da se gube cijele generacije je pretjerivanje jer vjerujem da će za 90% utakmica biti ulaznica bez ikakvih problema.
  • Ludovic IX
    12.7k
    ja sam jedan od onih koij neće uspjati uzet godišnju jer nisma uzimao a sad kad bi ihtio, neću moći ali ću probati odraditi svoji 13-16 domaćih utakmica.. ali iako ću bit razočaran ako ne uspiem uzeti ulaznicu ( sumnjam u to ali ajde), bit ću sretan da je stadion dupkom pun
  • crophantom
    7.4k
    pa mozda se prebace s povremeno na derbi na povremeno na Goricu, samo to kazem.

Jer sam gotovo siguran da ce se van početnog hajpa od 4-5 tekmi, za Belupo, Goricu, Rudeš, Istru, Varaždin, Osijek, Loksu naci karata za ljude koji žele doci.

A takvih utakmica je puno puno vise u sezoni, samim time ce i lakše netko od njih od povremenog postati malo stalniji i stvoriti naviku, to je bila moja poanta.

A mozda sam i skroz u krivu, pokazati ce vrijeme.
  • deda
    48k
    Zasigurno će to bit izazov i za klub i navijače. Iako onaj koji dolazi 3 put godišnje nisam siguran da je uoće naviknut dolasku na tekme pa se neće ni odviknuti. A jednom kad budeš imao veći kapacitet lako će se ljudi i brzo naviknuti na bolje.
  • Neron53
    2.7k

Tesko je izracunati (iako bi Dinamo trebao imati tocne statisticke podatke ) koliko ekipe dolazi na vecinu tekmi, koliko na recimo 50 posto a koliko na nekoliko tekmi godisnje . Zdrava logika govori da ako imamo nekih 5 soma stalnih sa recimo 80 + posto tekmi, imamo i bar 20ak soma ljudi koji se cesce ili manje cesto rotiraju. I to su navijaci Dinama, i to su (barem dobar dio) i clanovi, potrosaci........ i dobar dio njih nece uz sav trud uspjeti vise od jednom ili 2 puta godisnje iskemijati kartu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.