• Masto
    2.2k
    Ako je almena spreman treba lisicu na hlađenje da dode sebi, nema kruha ovako
  • Gemišt86
    660
    Probao si Mateo, bravo! Ponosan sam. Nije proslo al nema veze, veliki korak za tvoju glavu. Proci ce drugi put. Nema predaje.
  • jp23
    4.7k
    Ona situacija pred kraj poluvremena daje nadu, al ostatak poluvremena mora bolje od toga.
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    Zamjeni se sam ,ne znam se ko je gori ,on ili Valinčić. Kao ona dva čeha iz aje to crtanog
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    Pa za ovog je Špika Pele ,da mi je neko rekao da ću Špikica zazivati i da će mi faliti rekao bi da je lud
  • NVKOD
    13.9k
    80 min previše na terenu. Nadam se Almeni čim prije.
  • CerealKiller
    824
    Samo ću reći da su se doslovno svi rugali Kastratiju kad si je loptu puknuo u for i pretrčavao bekove. Razlika između Lisice i njega je samo što je to Kastrati bolje radio
  • Goncalo Santos
    4.5k
    On sam sebi ne vjeruje da moze ikoga predriblati. Alibi centarsutevi koji zavrsavaju u krilu golmana i onda ko fol nesto mase Belji di je zamislio da bude. Druga sezona da je tu, ne da je stagnirao, nego je sve losiji. Cini se dobar decko, ali ocito nema glavu za razinu Dinama.

Nikakav killer instinkt, plah, preplasen. Nadam se da imaju neki cesi ili poljaci koji bi ga uzeli.
  • Orc123
    17.1k
    Bio jd solidno rotacijsko krilo, sada vise nije ni to...prodao bi ga sutra za sto god se nudi....
  • Big Daddy
    1.9k
    Nekvjerojatno limitiran igrac. Uvijek na istu foru ide proci, gurni loptu i slrint., procitan od svih protivnika.
  • CerealKiller
    824
    Za Kaneka se govorilo da je one trick pony i da ima samo jednu foru. Lisica je no trick pony
  • Crni86
    24.2k
    Branio sam ga, ali ovo danas…. Dugo nisam vidio losju izvedbu nekog dinamovog igraca.

A o tome kako je obranu poceo igrati bolje da ne pisem. Sramotno je kako je s njegove strane doslo do dvije zicercine gdje on u obje situacije stoji na 15tak metara od lopte.

Sve ja kuzim kad nekog ne ide, ali nije tu samo da njega ne ide. Ja ne vidim vise isto ono zalaganje, trud, pozrtvovnosf, energiju i sve ostalo sto ga je krasilo na pocetku prosle sezone. A onda kad si takav onda te vise niti lopta nece nagraditi i pogurati kada ti je najteze.
  • Blueshadow86
    5.6k
    Nadam se da od idućeg kola starta Almena i da će nakon toga biti zacementiran u prvih 11 jer je Lisica desno krilo samo na papiru.
  • Anderson Costa
    323
    nazalost da na Kovacevicevom papiru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention