• ElDorado
    14.2k
    kako onda objasniti sve poslije?!
  • Murta
    42
    Gdje su sad oni komentari da mali Mikic nije nekakav talent a prate ga dva premierligasa? Forumska diploma - ocuvana!rokikaciga

Mhm, igrat će protiv Fruka u Arsenalu i Rukavine kad ga City kupi od Leipziga.
  • rokikaciga
    17.9k
    Mogu samo nagadat na temelju poluinformacija i glasina, sto mi ne pada na pamet. Znam kaj sam vidio na terenu i znam kaj gledamo vec 6 mjeseci...

Ne razumijem upis?
  • promatrac67
    139

Tocno si ti vidio ono sto svi treneri nisu ...
    Da ga svako polukrilo HNLa probijalo i sve momcadi s kojima smo igrali fokusirali igru na njegovu stranu. Decko je talentiran naprijed, obrambeno tezak deficit. Mislim da znamo na cemu bi on svoju igru trebao graditi prvenstveno ...
  • Murta
    42
    ↪Murta
    Ne razumijem upis?
    rokikaciga

Bomba iz Maksimira: Nogometni div želi Dinamovog dragulja koji je srušio Real, već je kontaktirao Modre!
    Sport Klub doznaje: Toni Fruk pred potpisom za Arsenal!?

Poanta je da menadžeri guraju preko svojih sendvičara u novinama nazovibože interese vrhunskih klubova za igrače

Iako Mikić je talent, smiješno je tvrditi da će ga na zimu kupiti Premierligaš kad još uopće ne igra HNL
  • rokikaciga
    17.9k
    A inace su treneri nepogresivi? Pogotovo sva cetvorica pretprosle godine koja su dobila otkaz i mi spusili prvenstvo? Skauti, treneri i menadzeri nemogu krivo procijeniti i ne moze se dogoditi da talent prode kroz ruke a oni ga ne vide ili mozda ne zele vidjeti zbog "vannastavnih" aktivnosti njegovog menadzera? A mali trpi, suti, slusa trenere, Zvonu, Capellasa i trudi se i radi po planu i programu koji su njih dvojica predstavila Noi i novom menaderu. Je li moguce da nasi HNL sluzbenici nesto ne vide, a Premiership sluzbenici vide?

Realnost je da je da je Noa sikaniran i prije nego mu je dana sansa. Pa tu na Zoni su se ljudi iscudavali zasto decko od 17 godina ide u McDonalds sa svojom mamom. Prosle sezona utakmica protv tovara i decko je stavio Rebica u dzep. Rebic, ako se ne varam, je zavrsio u najboljih 11 HNLa prosle godine. Prva utakmica bila protiv Varazdina, stavljen u prvu ekipu nakon sta je bio zaleden i poslije debakla sa Lisicom na beku i decko je osvojio sve defenzivne duele u 90 minuta a ofenzivno je bio los (prodao 16 lopti). Protiv Lillea, prva utakmica u LP za njega, i tamnoputi crnac na njemu. Gol je pao (ako se dobro sjecam) jer je bila dubinska lopta i McKenna je zaspao u ofsajd zamki preko Noine strane. Cijelu utakmicu je prakticki on jedini pokazivao da ima krvi i zelje u njemu. Cijela ekipa je bila za kurac ali Noa je pedro ispao. Onda dvije masterclass utakmice protiv Gorice i Hajduka kada je dobio samopouzdanja i kontinuiteta. Protiv Betisa je zamijenjen na poluvremenu a ima najbolju ocjenu na bilokojoj platformi, osvojio sve defenzivne duele. I onda disasterclass protiv Belupa kada vise nije ulazio u prvih 11 niti sa klupe. Samo napomena da je Noa od 18.10 do 12.11 (zadnja tekma koju je igrao do repstivne stanke kad je nastupao za U19 repku) nije igrao ni sekunde u nijednom ragnu. To je mjesec dana bez podrazaja. Onda se Moris ozljedi, a Kova eksperimentira tri utakmice sa Lisicom gdje svaku utakmicu zajebe gol. Onda od 18.11 do 14.12 (Belupa) u prakticki tri tjedna igra 7 utakmica, sve 90 minuta od toga 2 Lige Prvaka i jedan derbi. Decka su drzali u zamrzivacu i onda je izgorio protiv Belupa.

Treba nekada i malo konteksta a ne samo napamet lupat nesto sta se cita od tetaka i na index komentarima.

Ziv ti meni bio!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.