• Fan
    2.7k
    ostali smo jako slabi u veznom reduantecacic

Ne bih se baš složio s ovim.
    S obzirom na to da igramo mali broj jakih tekmi kroz godinu gdje se više u veznom redu fokusiramo na obranu nego na napad (uopće ne računam HNL u ovo jer smo od svih za klasu bolji i logično je da ćemo većinski napadat, eventualno 2 poluvremena u dvije utakmice protiv Hajduka u gostima kad imamo 0-2), znači 6,7 tekmi kroz godinu, mislim da će Mišić uz Rusa bit dostatno rješenje za to. Osmicu i desetku imaš u Ivanušecu i Stojkoviću. I sad ako uzmeš u obzir da ćemo većinski igrat sa jednom šesticom/osmicom (Mišić, Rus), jednom osmicom (Ivanušec, Zajc, Kača) i jednom desetkom (Stojković) ili možda čak i češće sa jednim hibridom i dvije osmice, vidimo da nam je vezni red itekako dobro ispunjen i poduplan.
  • antecacic
    510
    Ante Čačić je Dinamov legendarni i trofejni trener, a to što ti bacaš jeftine konstrukcije o bolesti za par lajkića, nije ništa bolje od idiota koji tvrde da je Kovačević na temelju svog izlječenja pobrao simpatije od ljudi i angažman u Dinamu.

Ok, bolji dueli su ti argument. Jedva čekam vidjeti taj tercet Mišić - Ivanušec - Stojković, pogotovo protiv Sunderlanda.
  • ElDorado
    14.2k
    Kako možemo imati slabiji vezni red kad nitko bitan iz veze nije prodan (kostur Mišić-Stojke-Zajc) a dovedeni su Kiril i Ivanusec i vracen Kač?!
  • rokikaciga
    17.9k
    Gdje su sad oni komentari da mali Mikic nije nekakav talent a prate ga dva premierligasa? Forumska diploma - ocuvana!
  • Dudu
    3.5k
    Zapravo gledaju Tabinasa, samo bacaju udicu.
  • austrijanac
    13.7k

Jebe mi se za lajkove, kaj smo u srednjoj.

Taj vezni red nema kaj trazit protiv Sunderlanda, ali isto tako 17 klubova u PL nema kaj trazit u duelima protiv Sunderlanda.

Dodes na forum, prosipas svoje misljenje i onda zahtjevas od drugih da argumentiraju. Argumentiraj ti prvi, pa idemo dalje.

Ivanusec je upgrade naspram Zajca, slazem se da Stojke i Ivanusec skupa nisu opcija protiv fizickih ekipa, ali ne mozes ih usporedivat kontra Sunderlanda gdje njima jedan Le Fee igra desetku, a covjek je u stanju uzet na toj poziciji 8/9 duela.
  • Zagi
    19k
    Ako Ivanušec-Stojković-Mišić nemre ni parirati Sunderlandu imamo previsoka očekivanja od:
    a) naše momčadi ako računamo na bod(ove)
    b) Stojkovića

Mišić i Ivanušec su pobjedili Chelsea.
  • Jos-Optimus
    13.2k
    Ako mene pitateantecacic

Ne pitamo
  • tp1997
    3.2k
    Mišić i Ivanušec su pobjedili ChelseaZagi

U taktičkoj postavci koju gledati nećemo.

Ovo sad nije komentar niti na formaciju ili išta, samo činjenična opservacija. Protiv Chelseaja je bilo klasično parkiranje autobusa, teški bunker i pokoji izlazak u kontru u nadi da Petković i Oršić mogu nešto iskombinirati, što nam je na kraju i prošlo. Ali to je upravo način na koji je Boban rekao da ne želimo igrati.

Jedna je stvar kad se 90 minuta branimo sa deset igrača, minus u nekim trenucima Petković, u niskom bloku pa cijela momčad pomaže u zatvaranju, a drugo je igra kakvu mi sad želimo igrati
  • ElDorado
    14.2k
    Mikić će meni ostati vječni jebeni misterij. Da ga ni jedan trener ne vidi a proglasava se velikim talentom. Ok odigrao je dve solidne tekme ali i nesto uzasnih minuta. Nije to cak niti problem. Ne znam tko se tu inati i zašto. Stvarno cudno i nitko to Bobana nije pitao a o Bismarku jesu.
  • ElDorado
    14.2k
    nikad pliću obranu nismo igrali. Nikad.
  • Zagi
    19k
    U taktičkoj postavci koju gledati nećemo.tp1997

Ovo sad nije komentar niti na formaciju ili ištatp1997
    Mozeš ti napisati da komentar nije komentar , no to ne mijenja činjenicu.

Mi visokim pritiskom momčad iz engleske lige napasti nećemo. Niti bi trebali.
    Hoće li se u obrani Mišić priključiti stoperima ili Oršić bekovima, ostavljam treneru.

To je komentar na pretpostavku naše taktičke postave.
  • ElDorado
    14.2k
    U takvim tekmama igrat ćemo s Rujom ili čak s 4 vezna
  • rokikaciga
    17.9k
    Meni osobno jedine uzasne minute su bile protiv Belupa kad je zauvijek uklonjen iz prve ekipe. Protiv Lillea je orakticki jedini pokazivao da ima krvi u njemu, a gol koji se pripisuje njemu je McKenna zaspao i ostavio protivnickog napadaca da nije u ofsajdu. Ovo ostalo je bilo top, a u najgorem slucaju bolje nego kaj Moris pokazuje..
  • tp1997
    3.2k
    To je komentar na pretpostavku naše taktičke postave.Zagi

Svakako možemo pretpostaviti da bunkerčinu igrati nećemo, pa je utakmica protiv Chelseaja irelevantan primjer, to je čitava poanta. Kao što je i Eldorado gore istaknuo, valjda najdefenzivnija Dinamova (uspješna) utakmica u Europi.

Mozeš ti napisati da komentar nije komentarZagi

Pa jer i nije. Komentar se odnosio na to da "park the bus" više nije opcija, a ne na to hoćemo li igrati sa 3, 4 ili 5 iza.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.