• vjeko1701
    29.2k
    A gle, nek ne pozove Modrića pa prvih par rezultata bude lošije, upregnut će se cijela mašinerija. Ja tu razumijem Bilića kaj god napravio, nešto gubi.
  • Jean-Francois Rey
    3
    Luka je i lani bio jedan od najboljih veznih igrača u Serie A, a pojedinci govore/pišu o njemu ko da se radi o Ivici Kosteliću u Wengenu 2017. Kovačić je u upitnoj formi te je ove sezone za City ulazio s klupe. Pero i Baturina su vjerujem sigurni starteri. Kome to Luka uzima mjesto?

O psihološkom učinku njegovog prisustva ne treba trošiti riječi. Veliki Dani Carvajal je rekao: "Kad Modrić govori, ti šutiš i zapisuješ."

Luka je zaslužio više poštovanja od jeftinog pokušaja ragebaita portala poznatog po člancima koje piše ChatGPT.
  • The Undertaker
    10.1k
    Ako Bilić misli da mu Modrić treba ne vidim u čemu je problem? Što to znači da nekom oduzima mjesto? Reprezentacija nije razvojni klub. Jedino ako stvarno tretiramo Ligu nacija kao pripremu za EP pa se onda uigravamo. Ali, mislim da nije tako. Po meni, probati ćemo osvojiti LN sa Modrićem i Perišićem kao bitnim igračima a za EP ide nova ekipa.
  • ZG plavi 01
    590
    zato Kovacic igra u Cityju, Modric u Milanu. Sve 5, Milan je veliki klub, ali nemojmo usporedjivati PL i Seriju A (osim Intera). Zamjenimo klubove i Kovacic bi vjerovatno bio siguran starter u Milanu dok Modric ne bi bio ni blizu prve postave Cityja.
  • miro
    9.8k
    Ostankom Modrica, minute za Stojkovica (ako ce ga uopce zvat) ce biti minimalne, a Beljo vjerojatno ostaje van kruga repke. Tako da nas Lukica izravno prca i igracki i financijski, a mi smo dovoljno glupi da nazovemo i novi stadion po njemu.
  • C@ptain Koons
    488
    Po meni, probati ćemo osvojiti LN sa Modrićem i Perišićem kao bitnim igračimaThe Undertaker

Sad kad to veliš, Bilić je ako se ne varam rekao na HRT emisiji da će se i LN-u pristupiti ozbiljno. Baš me zanima kako bude to izgledalo.
  • ElDorado
    14.2k
    Malo realnosti. Modrić je prodle godine igrao okruzen dvojicom dobermana koji su mu cuvali leđa. Ove s ovim blentavim sustavom koji forsa Amorim bit će mu nemoguće tesko. Slicno i kod nas u repki di nemamo pravu sesticu.
  • antecacic
    510
    Luka Modrić će jednostavno igrati za Hrvatsku dok to on bude htio.

Što se prije to prihvati kao činjenica, bit će manje reperkusija. Evo, otišao je "family guy" Dalić, pa ga je opet trener s renomeom, kakav Bilić definitivno jest, (ima i izborničko iskustvo) čekao do zadnje.

I ja sam za promjene i osvježenja, ali mislim da nećemo pretjerano gubiti na kvaliteti s njim, jer je zadnje dvije utakmice SP odigrao na visokoj razini.

Baturina i Sučić su svakako unutra, stoga ne uzima on mjesto nekom potentnijem, ako uopće bude u prvih 11.
  • miro
    9.8k
    Luka Modrić će jednostavno igrati za Hrvatsku dok to on bude htio.antecacic

pa samo ovo je dovoljno da ga se izbaci iz repke, ako držimo do sebe
  • Jean-Francois Rey
    3
    Koliko Kovačić igra u Cityu? Lani teška ozljeda i stalna šuškanja o transferu ukazuju da on nije u bajnoj situaciji. Došlo je i do promjene trenera koji je prije koji dan doveo svog miljenika Enza koji pokriva baš Kovinu poziciju.

Za pristojnu diskusiju sam uvijek otvoren. Za kočijaške uvrede nakon prvog posta nikad. Ne želim se spuštati na takvu razinu.
  • Ljubo
    1.8k
    meni su Baturina i Sučić trenutno bolji od Modrića, također bi igrao sa jednom šesticom, znači Mišić ili Nejašmić. Nema mjesta u toj vezi za Modrića. Može sa klupe ulaziti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.