↪markoli Da li mi može netko objasniti kako kao navijač Dinama nakon svega kroz što je klub prošao zbog nesposbni ljudi i uhljeba navija da na vlast dođe social justice warrior, profesionalni aktivist, Ivan Pernar na steroidima, bez dana radnog staža, financiran od novca sina Svetozara Tedeschia, ratnog profitera, suradnika UDBE i prijatelja željka ražnatović arkana? Da li ja možda nešto ne znam o izvjesnom Tomaševiću što drugi znaju? Gdje je tajna?Možda onih par jeftini populisticki izjava kako će on demokratizirat Dinamo bla bla bla — BlauDivision
uz dužno poštovanje prema tebi i ljubav svih nas prema Dinamu, gradonačelnik skoro milijunskog glavnog grada je puno više od nekog tko će eto podržati ili neće izbore u nekom nogometnom klubu. Pa bio to i Dinamo. Pa bili to i The Izbori. — Neki tip sa Zapada
Jedino mi @Majki2111 pada na pamet :cool:ajmo onda nekog iz Zone predložit onako full ozbiljnog, da bude kandidat — bbbjura
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.