• criticus
    9.3k
    Ljudi manje kupuju pa padne potraznja :smile: .

Mislim otkud bi netko to mogao znat? Jedina promjena koja je uvedena je da SD mogu kupiti samo članovi, a koliko to utječe zna netko tko ima info koliko % su lani članovi činili populaciju na SD. A za potpun razlog treba napravit ozbiljniju analizu koja košta i vjerojatno se ne isplati kada ideš za pola godine na novi stadion. Tako da na tvoje pitanje mislim da nitko pouzdano nemože dat odgovor i svaki odgovor bi bio pogađanje.
  • crophantom
    7.4k
    Jedina promjena koja je uvedena je da SD mogu kupiti samo članovi, a koliko to utječe zna netko tko ima info koliko % su lani članovi činili populaciju na SDcriticus

pa kaj nije to već i lani vrijedilo ili sam ja zabrijao?
  • deda
    48k
    Bilo je i lani.
  • deda
    48k
    Nismo nešto puno dosad zbrajali, ali čini mi se da je otišlo nešto preko 2.000 ulaznica. Dakle uz 3000 godišnjaka i ono što će se prodati danas i sutra očekuje nas standardnih 6-7 tisuća ljudi sutra.
  • Ludovic IX
    12.7k
    ma, tužno je što u zg više ljudi vikendom potroše u trgovačkim centrima nego što bi potrošili na vrijeme utakmice. . onaj žalgiris je duplo slabija momčad i od ove gorice pa je bilo 12k ljudi.

trebali bi reklamirat hnl ko ligu prvaka sa svim obiljezjima, mozda bi se ko upeco.
  • fakin
    6k
    Ja sam uvjeren da vikendom kroz soping centre prođe bar 100 000 ljudi
  • Dudu
    3.5k
    Nije to ni meni lako prihvatiti, ali ljude u Zagrebu jednostavno Dinamo ne zanima dovoljno da bi došli na utakmicu i to je gorka istina.
  • DerHerrKool
    1.8k
    Nije to uopće čudno. Imaš period od otprilike 10 godina, 2010-2020 u kojima se događalo sve suprotno od onoga kaj bi klince od 9-15 godina starosti privuklo na stadion i sad ti ta generacija fali. Nekome tko se Dinamom nije zarazio kad je trebalo je odlazak na utakmicu gubljenje vremena. Ja mislim da će nam otprilike isto toliko trebati da stvari počnu izgledati onako kao bi mi to htjeli. I to pod uvjetom da se na tome aktivno radi jer je puno lakše nekaj razjebat nego stvorit. Zato se opet vraćam na to koliko je bitno Dinamovo po kvartovima i osnovnim školama jer ti današnji osnovnoškolci će uskoro biti glavna masa navijača.
  • pjetlić
    483
    Ne zanima ih niti jedan dogadaj u toj mjeri, zasicenje je svime.
  • fakin
    6k
    Doci ce na proljeće Kranjca pa ce Dinamo opet biti hit
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k
    Prevelika je lepeza ponude svega pa je teško novih generacija zadržati im dugotrajniji fokus na nečemu već se "skače" sa sadržaja na sadržaj koji je u tom periodu najvery IN
  • Neron53
    2.7k

Nece Kranjca biti hit nego ce Kranjca biti ta koja ce dobar dio navijaca odvojiti od Dinama na rok od 5 ili 6 godina i opet ce se izgubiti nekoliko generacija.
  • fakin
    6k
    Da, jer imamo prosjek 20 tisuca pa ce se sad to prepoloviti
  • crophantom
    7.4k
    ovih stalnih 5 do 7k nece sigurno odvojiti. Jedine utakmice za koje je po trenutnom stanju Kranjča premala su Hajduk, Rijeka ako je lijepo vrijeme, Europa, proslava prvaka.

Bilo bi već fenomenalno da se ovih 5 do 7k na Kranjči kroz neki period pretvori na 8 do 11k redovnih na Goricama i takvima, pa na Maksimiru onda nadogradnja na to.

Tak da neznam baš da će Kranjča nekog odvajati od Dinama, eventualno će neke odvajati od utakmica EL/LP i derbija, od Dinama neće nikog, jer ko oće gledati Dinamo imati će 16 utakmica protiv drugih u HNL-u + kup + pretkola protiv raznih Žalgirisa. Dapače, ak će biti potražnja za kartama veća, biti će to in, više će se pričati, pa će neke približiti Dinamu.
  • Neron53
    2.7k
    Pa za koga se gradi stadion od 35 soma kad je navijaca Dinama 5 do 7 soma? Kad nas nema prosjecno 20 soma vec sada?
    Nisu navijaci Dinama samo tih 5-7 soma koji su stalni, ili mislite da jesu? Osim njih tu ima 10-15 soma ljudi koji se rotiraju i dolaze godisnje 5,6 ili 10 puta...i tu ce trebati puno kemijanja da se koji put upadne na one "atraktivnije" tekme.
    Neminovno je da ce se dobar dio tih povremenih udaljiti od stadiona/kluba.
    Jednostavno ce se dio ekipe odviknuti od odlazaka na tekme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.