• rioda
    18.3k

A dobro sad, 2 milijuna od nas ili 4 milijuna u inozemstvu je druga priča, ja sam se referirao na ovih 800k vani i milijun od nas. Iz te perspektive mi je smiješno da oni ne bi prodali nama, jer nam realno nisu nikakav konkurent, a ni taj igrač za nas nije instant pojačanje nego mu treba valjda godinu dana da postane važniji faktor ekipe, ako uopće uspije u tome...
  • vjeko1701
    29.1k
    Kažem, apsolutno sve legitimno, al onda nek svi začepe čvalje i ne seru. Vi hoćete tolko novca, spremni ste pustiti van i za manje, mi smo procjenili da nam ne vrijedi te novce. Apsolutno sve legitimno. Nemam problema s tržišnim principima unutar lige.

Samo onda prestanite *ebeno plakati o zločestom Dinamu. A kud će to sve dovesti dugoročno, vidjet ćemo svi skupa. Ja nekako imam stav da smo mi ko klub u puno boljoj situaciji živjeti na striktno tržišnom profesionalizmu od ostatka lige.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.