• crophantom
    7.4k
    Neznam ni jedan razlog zasto bi Modric htio nastaviti, a da to nije ogromni, napuhani ego.
    Jbg, ni prvi ni zadnji kojeg je pojelo, a navijaci i mediji su mu jako pomogli u tome.
  • DZG90
    440
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/nogomet-mix/modric-odgoda-odluke-bilic-prvi-doznaje-ostanak-vatreni-15743147
    Kako je dan odmicao, odgovori su počeli stizati sa svih strana. Iz krugova bliskih Savezu širila se informacija da Modrić ostaje, naši sugovornici tijekom četvrtka uglavnom su naginjali istoj strani, a neki su mediji potrčali objaviti da je to gotova stvar. Sve je, dakle, tijekom četvrtka sugeriralo da je Luka bliže nastavku nego oproštaju. Poziv se čekao, ali mnogi su imali stenogram razgovora. Milan zove London, gdje je izbornik s obitelji, ushit kod Big Bena i - to je to. Scenarij je napisan, transkript objavljen, nacija slavi. I da, bilo je naznaka, međutim, jedna je sitnica nedostajala. A ona, budimo konkretni, u četvrtak oko ponoći bila je ključna: Luka je, prema našim ekskluzivnim informacijama, možda i nazvao Bilića, ali konačnu odluku nije donio...

Po našim izvorima, dakle, do kojih smo došli tijekom četvrtka navečer, završni razgovor Modrića i Bilića ima prolog i odgodu. A upravo je to jedini razgovor nakon kojega više neće biti prostora za "navodno", "očekuje se" ili "sve upućuje". Jer koliko god ljudi oko reprezentacije imali svoje informacije, procjene ili osjećaj u kojem će smjeru sve završiti, ovdje postoje samo dvojica ljudi koji mogu zatvoriti priču.

- Luka će konačnu odluku javiti samo Slavenu. To je jedina točna informacija - kazali su nam naši izvori još tijekom dana.
  • Smotanihaker
    1.1k
    Ja mislim da će Hajduk imati više igrača od Dinama na novom popisu.
  • ZG plavi 01
    590
    vidi pod Manuel Neuer, identicna situacija
  • dMilan
    49
    a koga bi trebal zvati? Sutala i Skelina? Po meni osim u dinamu nema u hnlu Igraca za Repku
  • Zg123
    4.5k
    Modric je najveca skrtica kao i Linodala, sjecam se kad je dosao prije 2 godine u Zrinjski covjek se nije udostojio nista donjeti, niti neke dresove, lopte, opremu ma bilo sta. Pa to je njemu kao 1 kava nama obicnim smrtnicima, a o Linodali bolje da ne pricam.
  • db-izbjeglica
    21.5k
    čovjek igra u milanu, u prva dva kola i dvije pobjede tog kluba u serie A ima 60% minutaže.
    ekipa ovdje priča o tome ima li mjesta u hrvatskoj reprezentaciji i kome je donio lopte i dresove.

pitanje je samo ima li profi nogometaš u datom trenutku kvalitetu koja je dovoljna da bude među reprezentativcima i smatra li izbornik da u datom trenutku, u određene dvije-tri utakmice reprezentativnog termina može pomoći momčadi.

koliko ima godina, kakav je čovjek i jeli dao kolekciju dresova zrinjskom je apsolutno nebitno.
  • rokikaciga
    17.9k
    i to je njegov maksimum sto se tice minuta. Max 90 minuta svakih 7 dana na jako visokoj razini. Sve vise od toga i nazalost to vise nije Modric...napisao sam vec, on bi meni bio na popisu i ulazio bi mi zadnjih 10-30minuta da smiri igru svojim iskustvom. Raubat ga 90min dvaput u 4 dana nema smisla
  • Ljubo
    1.8k
    koliko ima godina, kakav je čovjek i jeli dao kolekciju dresova zrinjskom je apsolutno nebitno.db-izbjeglica

Sa igračke strane si apsolutno upravu, ali također moje mišljenje prema njemu može biti izraženo kroz druge stvari van nogometnog terena.
  • miro
    9.8k
    Hrvatska repka u ovom sastavu je svoj zenit dosegla 2018, sve nakon toga je pad - blagi, ali primjetan pad prije svega u intenzitetu i kombinatorici - ulaskom Baturine i Sučića ovo se malo oporavilo. Ako žele dobro hrvatskom nogometu i Luka i Krama i Perišić se trebaju oprostiti, a Bilić im na to treba ukazati. Nije on tu da bude njihov prijatelj, nego da stvori konkurentnu reprezentaciju za velika natjecanja sljedećih 5-6 godina
  • DrRatoljub
    1.4k

Perisic vjerujem jos moze, posebno jer smo deficitarni na krilima. Ali da, bez ostalih možemo
  • Efes Pilsen
    16.8k
    Ne razumijem motiv, jel on planira igrat jos dvije godine? Sljedi LN, idealan tajming za uigrat i postavit neke stvari za kvalifikacije i nadolazeci Euro. Jedino bi Perisica ostavio jer on i izgleda kao da bi mogao jos tocno 2 godine odradit. Kramarica nikad nisam posebno smekao, ali s ovim potezom da na SP ide ozljeden mi je pao nisko.
  • KtcGoat
    7.6k
    Nadam se napadackom trojcu Beljo/Matanovic/Ivanovic
  • Jos-Optimus
    13.2k
    moje je mišljenje da Luka Modrić već neko vrijeme ne posjeduje kvalitetu za biti programirani član prvih 11, a imati ga kao rezervu nosi ogroman teret svima u prvoj momčadi. Treba znati otići dostojanstveno, umirovi se i budi dio stožera. Ovako ispada da mu sad repka služi za štancanje rekorda. Vrijeme je za druge dečke. Otišli su i Šuker i Boban, može i Modrić.
  • Wallace99
    114
    Najjače mi je to kaj se čak i ogroman ego Cristiana Ronalda oprašta prije Modrića, a isto su godište. A to da će on ulazit dozirano il s klupe slobodno zaboravite. Dok je u reprezentaciji, pitat će ga se na terenu i van. Mene samo zanima di je puklo s Dinamom? Sjećam se da je čak kad je već bio u Realu znao popratit koju tekmu na storiju, ali već dugo, dugo ništa. Dinamo izbjegava ko kugu što govori dost o njegovom karakteru jer da nije bilo Dinama, ne bi bilo ni njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.