• Filip B
    497
    U mojoj ulici se npr ne izbacuju frustracije nad klincim/mladima/slabijima. Mogao mu je Beljo reci “pa ti si blize zemlji, pokupi ti”.

Ako je ova prica istina, to je doista problematicno i jos nize su mi pali i Modric i Dalic u ocima. Dopustili su da njihova tastina bude ispred potreba hrv. nog. reprezentacije. 5 ekonoma je bilo u delegaviji na SPu, ocito ima tko skupljati kapice.
  • miro
    9.8k
    kult ličnosti, koji Bilić nema muda prekinuti
    i nakon Luke Luka

a ostali nek se jebu, zadužio nas je jel...
  • KtcGoat
    7.6k
    ne vidim ni koji bi ga izbornik poslao u penziju, svi bi ti isto rekli, da nam treba da ovo da ono
  • NitkoBitan
    38.6k
    pitam se jel tako i u realu naređivoMasto

Tamo se grlio i ljubio sa camugama.
  • KtcGoat
    7.6k
    Ugl, zivo me zanima Bilicev popis. Kakva su vasa ocekivanja? Koga ocekujete unutra, ko bi mogao izvisit?
  • fakin
    6k
    Po meni izmijenit ce 2, 3 imena, 23 ce ostati ista
  • rokikaciga
    17.9k
    i jos nize su mi pali i Modric i Dalic u ocima.Filip B

Kao osobe ne znam jel mi mogu nize past a da ne zavrse u zatvoru...
  • Pacho
    20.6k
    Nadajmo se da Bilic nije retardiran kao Daliban
  • KtcGoat
    7.6k
    Osobno ocekujem dvojicu od tereceta Beljo/Stojkovic/Misic i Smolcica
  • grba
    997
    Kad ide popis?
  • Crusades
    25.8k
    ponedjeljak u 11 mislim
  • DZG90
    439
    ponedjeljak
  • fakin
    6k
    Misic i stojke nema sanse nakon ljetnih igara. Beljo mislim da ce ovaj put biti, eventualno jos smolcic i zamjena treceg golmana. Ostalo ce ostati isto
  • hardek
    12.5k
    Ja mislim da će s popisa maknuti sigurno Jakića, Fruka, dvojicu iz terceta Pongračić - Erlić - Ćaleta car, Moro, i nadam se Budimir. Kramarić isto neće biti na popisu zbog ozljede

Upasti će Smolčić, Stojković, Beljo, Nejašmić, Segečić i Ivanović. Lako moguće da se Hrgović nađe na popisu jer nemamo lijevog beka iako kvalitetom tamo ne pripada
  • miro
    9.8k
    onaj koji ima viziju i želi dobro reprezentaciji, kad je već Luki zamagljen vid i ego u razini Everesta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.