• rioda
    18.3k

Baš sam ovo krenuo napisati, doslovno nam ova odluka može pokvariti iznos transfera iduće ljeto, ako će Modrić i dalje ustrajati u tome... Nadam se ipak da će Bilić postaviti svoja pravila, bio bi i on pod pritiskom da i dalje ne zove Belju.
  • DrRatoljub
    1.4k

Mislim i ja. I nadam se da ce Modrić igrati reklo bi se sporednu ulogu. To ne znači da ne moze puno pomoći, ali zna se tko bi trebali biti nositelji idućih godina.
  • dzg7
    494
    Kaj se uopće Beljo tolko zamjerio Modriću ?
  • Olmic
    5.9k
    glupa, ali istinita prica

Prije 4 godine modric belji rekao da pokupi kapice na treningu, ovaj odbio i rekao da on nije tu da skuplja kapice i odtada je kod linolade bio prekrizen
  • rioda
    18.3k

Išlo je do te mjere da ga nisu zvali ni u mladu reprezentaciju, bar neko vrijeme nakon tog događaja, mislim da je kasnije opet bio pozivan
  • vjeko1701
    29.1k
    Jbg, kad kult zasluži svoje ime. Apsolutno sam za hijerarhiju al ovakve situacije su potpuno nepotrebne i stvaraju lošu sliku svega.
  • Masto
    2.2k
    pitam se jel tako i u realu naređivo
  • Ljubo
    1.8k
    cek bez zajebancije, ovo je taj razlog zašto ga se nije zvalo?
  • Olmic
    5.9k
    nazalost da
  • Zagreb1992
    3.8k
    Ovi baš hoće ljudima zgaditi repku ? 41 godina i dalje je ego ogroman da nemre reći dosta je
  • Ljubo
    1.8k
    Koliko bolesno to zvuci, bez rijeci sam. Nisam pojma imao da je Modric toliki egotriper
  • fakin
    6k
    Pa u ulici gdje smo kao djeca igrali nogomet ovo ne bi bio razlog da netko drugi dan ne igra s nama.
  • deda
    48k
    U mojoj ulici bi, različite su ulice.
  • KtcGoat
    7.6k
    Prije 4 godineOlmic

A onda prije 3, zadnji put je Beljo bio u 11mj 2023
  • hb1
    842
    Ne postoji način da se ovo kaže a da ne izgleda glupo, ali poznajem par osoba što se znaju s Lukom ili su boravili u njegovom društvu, po njihovoj priči ne bih rekao da se radi o velikoj ljudini :lol:
    Pa sad, jel njih zaključak vara ili ne, ne znam, al eto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.