• Sajla
    23.7k
    iz Zagreba ili okolnih mjesta (recimo Vrapče)Paggini

da je netko drugi napisao da je Vrapče u okolici Zagreba svašta bih pomislio, ovako znam da je zafrkancija :monkey:
  • Paggini
    98k
    A gle, nekima iz Zagreba je teško dignuti guzicu i otići na stadion a znam dečke koji iz Vrapča dolaze redovito!!!!
  • The Undertaker
    10.1k
    Po ovim kategorijama gore (koju god uzmete osim po busanju u prsa) ja sam jedan od najvećih Dinamovaca na portalu.
    Vodite o tomu računa kad sljedeći put počnete dijeliti navijače na prave i krive.
  • fakin
    6k
    Vidjet cemo sesvecane i dubravcane koliko ce redoviti biti na tresnjevci :joke:
  • Gradina
    410
    a jedino po meni bitno mjerilo (ako je osoba u mogućnosti) jest odlazak na utakmicePaggini

Tu opet treba napraviti razliku između nekoga iz Dubrovnika ili iz Zagreba i okolice

Dubrovčanima samo do ulaza na autocestu na Karamatićima triba oko 130 km
    Vama većini ovdje toliko ne treba do stadiona

Njima 600 km autocestom (još duže ako idu starom cestom), gorivo, cestarina, hrana, ulaznice i ljudi dođu i kisnu na Monacu ili se smrzavaju na Varaždinu

Većina zagrepčana bolji stadion ni ne zaslužuje
    Jer nas se na topao dan, vikend kada škola još nije počela, svima su godišnji odmori gotovi, neće skupiti 7000 tisuća na Gorici
    Ja dolazim četvrti put ove sezone iz Šibenika, na isključivo HNL utakmice, jer na utakmice preko tjedna ne stižem
    Ne napadam vas na forumu, većinom ste redoviti na utakmicama, ali oni koji su došli samo na Viking ili nisu opće došli na utakmicu ove sezone (uz jasna opravdanja bolesti ili nečega sličnog) ja ne mogu smatrati Dinamovcima, isključivo simpatizerima

Kad prođe početni hype na Kranjči i kad prestanu dolaziti ljudi koje Dinamo ne zanima ( došli su u izvidnicu nove lokacije u gradu ), imat ćemo mi mjesta jednako kao na Maksimiru, jer Dinamov simpatizer će uvijek naći izgovor zašto ne otići na stadion, makar bio i natkriven, sa odličnom gastro ponudom i dovoljno strmim tribinama

Iznimke će biti utakmice LP i derbiji kada će nas svojom posjetom oduševljavati sponze koje će se guziti po tribinama i likovi koji će snimati splitske mandrile kad nam budu palili stolice na novom stadionu

Ko voli Dinamo ide ga gledati i u septičku jamu, a ko ga ne voli nema se pravo žaliti kad na proslavi naslova u 5. mjesecu ne bude kobasica i obične Cole nego samo Cole zero
  • fakin
    6k
    Nova Kranjca ce biti događaj kao i Medveščak prije desetak godina.
    Vec znam dosta ljudi koji uopce ne prate Dinamo, nogomet prate samo kad je svjetsko pa su mi rekli da jedva čekaju prvu tekmu da idu na Kranjču. Nisam im ni pokusao objasniti da kartu nece dobiti, samo sam ih pustio neka zive u uvjerenju.
    Nama koji imamo godisnje nije problem, ali bit ce problem ekipi koja ide na tekme redovito doci do ulaznica pored hrpe i hrpe jebivjetara koji dolaze na novi popularni event u gradu, a inace ih boli briga za Dinamo
  • Neron53
    2.7k
    Ako se trend nedolazaka godisnjaka na Maksimir nastavi i na Kranjci (plus nedolazak onih sa sponzorskim ulaznicama) zahvaljivat cemo Bogu sto kamere gledaju na Istok :).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.